dzis wypalilem kolejna plyte DX i po wlozeniu do navigacji wyskakuje napis za nawigacja jest aktywna po czym po 2 sekundach wyskakuje cd defect. wie ktos o co kaman?
to narazie pierwszy plus,ktory wskazywalby ze mam dx-a. fajnie,ale moze jeszcze ktos inny ma jakies porady i sugestie jak w 100% potwierdzic wersje nawigacji dx?Markus-47 pisze:u mnie też nie odczytuje nagranych płytek, ale wyskakuje napis że płytka nie jest kompatybilna z systemem Travel Pilot DX i dlatego wiem że mam system DX.
oki.a co moze byc przyczyna tego ze jak nagram cd dx-a to po wlozeniu pojawia sie napis ze nawigacja jest aktywna a po chwili defect cd? cos jest spierdzielone? jak mam sprawdzoc czy navi jest sprawna i wszystko hula?censored pisze:Masz kolego DXa na 90% , o ile ktos nie robil upgradu oprogramowania :P nonDX wychodzily do 11/1999 potem bylo DX , ale mozna tez bylo zrobic upgrade oprogramowania w nonDX az do 2000 roku , co de facto nic nie zmienialo.
ok tak, zrobie. a jak to nie pomoze to bede sie martwil dalej jak to rozgryzc:)censored pisze:Zeby wyeliminowac jakies nie potrzebne bledy , to ja bym najpierw wyczyscil dokladnie laser. Opis jak to zrobic juz byl tutaj kilkukrotnie poruszany.
Poza tym wzialbym "twoja" mape i wsadzil do innej A6 zeby sprawdzic czy jest to samo, ewentualnie od kogos wzial dzialajaca mape i zobaczyl czy u ciebie pojdzie.
To na poczatek pozwoli wyeliminowac najwazniejsze "bledy"