(3city)moze spotkanko co wy na to
- 

feniks07
grill :D
Witam!   

rozmawiałem dziś z corelem i My napewno w sobotę wpadniemy 

Prosiłbym też żeby ktoś z Was przywiózł VAG-a bo coś mi chyba czujnik poziomu oleju szwankuje i chciałbym sprawdzić czy to napewno to.
  i chciałbym sprawdzić czy to napewno to.
a co do grilla to ja Jestem jak najbardziej ZA :D w końcu trzeba jakoś pożegnać lato :-P

rozmawiałem dziś z corelem i My napewno w sobotę wpadniemy

Prosiłbym też żeby ktoś z Was przywiózł VAG-a bo coś mi chyba czujnik poziomu oleju szwankuje
 i chciałbym sprawdzić czy to napewno to.
  i chciałbym sprawdzić czy to napewno to.a co do grilla to ja Jestem jak najbardziej ZA :D w końcu trzeba jakoś pożegnać lato :-P
- 

feniks07
Ma_pok dzięki za VAG-a? szkoda tylko że nie pokazał tego czujnika (i jak wracałem do domu ze spota to znowu się zapaliła kontrolka)  ale spróbuje tak jak mówiliście zadziałać z tym kablem bo może on jest luźny i ma wine...
  ale spróbuje tak jak mówiliście zadziałać z tym kablem bo może on jest luźny i ma wine...
to do zobaczenia za 2 tygodnie :mrgreen: już się nie mogę doczekać tych kiełbasek 

corel mam nadzieję że na następnego spota wpadniesz już z oklejonym autkiem :-P

ale spróbuje tak jak mówiliście zadziałać z tym kablem bo może on jest luźny i ma wine...
  ale spróbuje tak jak mówiliście zadziałać z tym kablem bo może on jest luźny i ma wine...to do zobaczenia za 2 tygodnie :mrgreen: już się nie mogę doczekać tych kiełbasek

corel mam nadzieję że na następnego spota wpadniesz już z oklejonym autkiem :-P
- 

feniks07

zachowuje sie jak Bumblebee z transformersow ale w Audi R8 nie chce sie zamienic :D
 zachowuje sie jak Bumblebee z transformersow ale w Audi R8 nie chce sie zamienic :D