[a6c5 2,5tdi]hydraulika zaworowa
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jerzy
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AAT 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
levuss ja bym ci proponowal zerknac pod dekle(jezeli odglosy z pod nich sa niepokojace) , i zobacz tak dla pewnosci jak sie ma nowa hydraulika. :roll:Levuss pisze:Panowie czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć na mój problem, streszczony kilka postów wyżej.
pozd.

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2009, 19:03 przez mariusz888, łącznie zmieniany 1 raz.
- Levuss
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Jakieś 3 miesiące temu zaglądałem pod dekle i wałki wyglądały bdb, hydraulika również, ale może mieć już luzy bo nowa nie jest.mariusz888 pisze:levuss ja bym ci proponowal zerknac pod dekle(jezeli odglosy z pod nich sa niepokojace) , i zobacz tak dla pewnosci jak sie ma nowa chydraulika. :roll:Levuss pisze:Panowie czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć na mój problem, streszczony kilka postów wyżej.
pozd.
Termostat--120zł
Wałki rozrządu--1500zł
Hydraulika--1200zł
W pełni sprawny V6 Tdi --bezcenny
AUDI WYDATKI DZIęKI TECHNICE
Wałki rozrządu--1500zł
Hydraulika--1200zł
W pełni sprawny V6 Tdi --bezcenny
AUDI WYDATKI DZIęKI TECHNICE
czytam i się zastanawiam
? :roll można pod maskę Mojej 6 wsadzić inny silnik jak nieszczęsny 2,5 TDI i nie wymieniać następnych rzeczy typu zawieszenie mocowani itp
?
[ Dodano: 2009-09-09, 19:27 ]
:lol: albo głupie zapytanie albo klin :?:
[ Dodano: 2009-09-09, 19:28 ]
A jutro mają Mi powiedzieć ile zapłacę za głowice i hydraulikę

[ Dodano: 2009-09-09, 19:27 ]
:lol: albo głupie zapytanie albo klin :?:
[ Dodano: 2009-09-09, 19:28 ]
A jutro mają Mi powiedzieć ile zapłacę za głowice i hydraulikę

oooo Roman A6
Dziękuję za wyczerpujące wyjaśnienia ale dziś po rozmowie z firmą w której sa moje głowice stwierdziliśmy że się poddaję i sprzedaję moją oooo straty prze kosmiczne ponad 15 tysi ale nie dołożę już do niej ani grosza
!! Po
prostu miałem pecha
dziś przez przypadek słyszał rozmowę gość i się zainteresował przyjechał oglądną i chce kupić .Jak dobrze pójdzie w poniedziałek kaska i po moim nieszczęściu .Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy
!!! 

oooo Roman A6