[a6c5 2,5tdi]hydraulika zaworowa
- 

mariusz888
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Jerzy
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AAT 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
levuss ja bym ci proponowal zerknac pod dekle(jezeli odglosy z pod nich sa niepokojace) , i zobacz tak dla pewnosci jak sie ma nowa hydraulika. :roll:Levuss pisze:Panowie czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć na mój problem, streszczony kilka postów wyżej.
pozd.

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2009, 19:03 przez mariusz888, łącznie zmieniany 1 raz.

- Levuss
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Jakieś 3 miesiące temu zaglądałem pod dekle i wałki wyglądały bdb, hydraulika również, ale może mieć już luzy bo nowa nie jest.mariusz888 pisze:levuss ja bym ci proponowal zerknac pod dekle(jezeli odglosy z pod nich sa niepokojace) , i zobacz tak dla pewnosci jak sie ma nowa chydraulika. :roll:Levuss pisze:Panowie czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć na mój problem, streszczony kilka postów wyżej.
pozd.
Termostat--120zł
Wałki rozrządu--1500zł
Hydraulika--1200zł
W pełni sprawny V6 Tdi --bezcenny
AUDI WYDATKI DZIęKI TECHNICE
						Wałki rozrządu--1500zł
Hydraulika--1200zł
W pełni sprawny V6 Tdi --bezcenny
AUDI WYDATKI DZIęKI TECHNICE
czytam i się zastanawiam   ? :roll  można  pod maskę Mojej 6   wsadzić inny silnik  jak nieszczęsny  2,5 TDI   i nie wymieniać  następnych rzeczy typu  zawieszenie   mocowani itp
? :roll  można  pod maskę Mojej 6   wsadzić inny silnik  jak nieszczęsny  2,5 TDI   i nie wymieniać  następnych rzeczy typu  zawieszenie   mocowani itp  ?
? 
[ Dodano: 2009-09-09, 19:27 ]
:lol: albo głupie zapytanie albo klin :?:
[ Dodano: 2009-09-09, 19:28 ]
A jutro mają Mi powiedzieć ile zapłacę za głowice i hydraulikę 

? :roll  można  pod maskę Mojej 6   wsadzić inny silnik  jak nieszczęsny  2,5 TDI   i nie wymieniać  następnych rzeczy typu  zawieszenie   mocowani itp
? :roll  można  pod maskę Mojej 6   wsadzić inny silnik  jak nieszczęsny  2,5 TDI   i nie wymieniać  następnych rzeczy typu  zawieszenie   mocowani itp  ?
? [ Dodano: 2009-09-09, 19:27 ]
:lol: albo głupie zapytanie albo klin :?:
[ Dodano: 2009-09-09, 19:28 ]
A jutro mają Mi powiedzieć ile zapłacę za głowice i hydraulikę

oooo Roman A6
						Dziękuję  za  wyczerpujące wyjaśnienia  ale  dziś    po   rozmowie   z   firmą w której   sa moje  głowice    stwierdziliśmy  że  się  poddaję  i  sprzedaję  moją  oooo  straty   prze kosmiczne   ponad 15 tysi  ale nie dołożę  już do niej ani grosza  !!  Po
!!  Po   prostu miałem pecha
 prostu miałem pecha   dziś przez przypadek   słyszał rozmowę gość   i się  zainteresował  przyjechał  oglądną  i chce  kupić   .Jak  dobrze pójdzie w poniedziałek kaska   i po moim nieszczęściu .Pozdrawiam  wszystkich szczęśliwych  posiadaczy
    dziś przez przypadek   słyszał rozmowę gość   i się  zainteresował  przyjechał  oglądną  i chce  kupić   .Jak  dobrze pójdzie w poniedziałek kaska   i po moim nieszczęściu .Pozdrawiam  wszystkich szczęśliwych  posiadaczy   !!!
!!! 

!!  Po
!!  Po   !!!
!!! 
oooo Roman A6