remczar pisze:mily, a wczesniej miales zwykla kiere bez skory? zapodaj jakies foty, zeby zobaczyc jak taka kiera po obszyciu sie prezentuje. pozdro

No wcześniej miałem normalną standardową (nie wiem jaką dają w audi, ale stwierdzam że do skóry dużo brakuje, to jest jakaś imitacja w ori), a teraz ma takie coś (nie mam fotek ale w wolnym czasie porobie i umieszcze jeżeli można bo mam A4, a nie A6)
http://moto.allegro.pl/item732917532_pr ... firma.html
Niczym się nie różni (wygląda tak samo), ale jest dużo przyjemniejsza w dotyku. Oni zrywają starą "skórę" i naszywają nową prawdziwą. Mam numery telefonów do ludzi ze słomczyna jak by ktoś potrzebował. Dobierają też kolor żeby się nie odróżniał i wyglądał jak ori.
[ Dodano: 2009-09-10, 01:32 ]
Aha no i można to zrobić w jeden dzień, jeżeli mają na stanie (bo oni mają prawie do wszystkich marek już naszyte, zabierają starą kierowniće i zakładają nową w cenie tych 100zł). U mnie przełożenie kierownicy trfało ok 5 minut (nawet nie wiedziałem że to takie proste), ale fakt jest faktem że facet wiedział co robi, bałem się że mi źle podłączy poduszkę, albo będzie krzywo ale pełen profesjonalizm, dokładnie wiedział którą śróbkę odkręcić a którą ma zostawić.