witam wszystkich
Niestety dziś za mocno rozwinąłem tylny pas bezpieczenstwa, napinacz/zwijacz nie zwinął mi z powrotem pasa! rozmawiałem ze znajomym który się zajmuje takimi sprawami i powiedział mi ze jest to do zrobienia i ze nawet sam to mogę naprawić tyle ze nie wiem jak sie dostać do napinacza/zwijacza (tylny za pasażerem) może ktoś z was wie jak sie tam dostać???
Próbowałem od bagażnika ale tam jedynie mogę odkręcić napinacz ale go nie wyciągnę, jedyna opcja o ile sie nie mylę to tylko od wew.
[A6C6] Napinacz pasow bezp.
Mam ten sam problem. Pas na tylnej kanapie za pasażerem się nie zwija. Czy ktoś to sam naprawił? Potrzebne są jakieś części?
Post ten wyraża opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny.
poglądów, bez podawania przyczyny.
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
panowie, ja nie wiem.. ale tego to bym chyba nie naprawial.. tylko wymienil. 
choc zdarzylo mi sie to pare razy.. ale z przodu, pas zostal bardzo duzo wyciagniety, i nie chcial sie zwijac.
zrobilem tak:
wyciagnalem go na sile na maxa, po czym.. pstryk.. przeskoczyla blokada i zwinal sie calkowicie
:mrgreen:
sprobujcie, bo to dosc dziwne dla mnie, a zajmuje sie wlasnie technika siedzen zawodowo :mrgreen:

choc zdarzylo mi sie to pare razy.. ale z przodu, pas zostal bardzo duzo wyciagniety, i nie chcial sie zwijac.
zrobilem tak:
wyciagnalem go na sile na maxa, po czym.. pstryk.. przeskoczyla blokada i zwinal sie calkowicie
:mrgreen:
sprobujcie, bo to dosc dziwne dla mnie, a zajmuje sie wlasnie technika siedzen zawodowo :mrgreen: