[Audi a6 2.5TDI 180KM] - żółta kontrolka a6
[Audi a6 2.5TDI 180KM] - żółta kontrolka a6
Witam, wie ktoś co oznacza żółta kontrolka: strzałka w okół trójkąta ? w audi a6 2002r TDi
Ostatnio zmieniony 17 sie 2009, 14:18 przez hipass30, łącznie zmieniany 2 razy.
"raz audi - zawsze audi"
lepiej napisz co mam dokładnie zmienić - jeden jest stolarzem drugi lekarzem trzeci informatykiem na wszystkim człowiek sie nie znacensored pisze:Popraw proszę tytuł tego wątku zgodnie zregulaminem. Zastosuj w nim odpowiednie tagi. W przypadku nie poprawienia, zostanie on usunięty
"raz audi - zawsze audi"
dzięki - teraz wiem o co chodzi - a co do regulaminu - racja powinno się przeczytać jednak niekiedy lub bardzo często nie ma się na to czasu - ale to już odbieganie od tematu. pozdrawiamkuna pisze:Witaj,hipass30 pisze:lepiej napisz co mam dokładnie zmienić - jeden jest stolarzem drugi lekarzem trzeci informatykiem na wszystkim człowiek sie nie znacensored pisze:Popraw proszę tytuł tego wątku zgodnie zregulaminem. Zastosuj w nim odpowiednie tagi. W przypadku nie poprawienia, zostanie on usunięty
Sie nie ma co burzyć.... ziom :-D
Ale też nie trzeba byc informatykiem , czy stolarzem , by zauważyć , że każdy zakładany temat ma tzw. tagi , czyli nawiasy kwadratowe przed tematem ( o takie : [ ] ).
Pozostaje też sprawa zapoznania się z regulamunem , czego chyba nikt nie czyni.
Temat powinien wyglądać tak : [A6 C5 ] ÂŻółta kontrolka .
Odpowidając na Twe pytanie : kontrolka jest od ESP - pobaw się przyciskiem , wtedy zobaczysz jak gaśnie i się zapala - chyba , że jest coś nie teges , to wtedy nie zgasnie.
Pozdro.
"raz audi - zawsze audi"