Wielkie dzienki za odp. kolego czolgista778
Aha, jeszcze jedno moze juz ktos z was ma takie rozwiazanie u siebie to moze by dal jakies fotki lub wskazowki, albo czy radio chorus posiada jakies zloncze ktore daje 12V dopiero gdy silnik jest wlonczony. Szukalem go miernikiem ale nieznalazlem moze ktos cos o tym slyszal ? :lol:
[a6 c5] kabel do wzmacniacza
-
- Forum Audi A6 / A7
panowie to nie tak ........... jakie kable od zwykłej instalacji elektrycznej domowej
!! nie nadają się musi być specjalny kabel ( gruby ) np. pierwszy lepszy z allegro :
http://www.allegro.pl/item711701283_kab ... _fvat.html
a gdzie kondensator
np. pierwszy lepszy z allegro :
http://www.allegro.pl/item710572858_kon ... iying.html
dalej : nie wiem czy seryjne radyjko posiada wyjście na wzmacniacz które włącza go po włączeniu radia jeśli nie to wystarczy kabel impulsowy z wzmacniacza podłączyć np pod stacyjkę (prosty i prymitywny sposób ale jest )
nie słyszał nigdy żeby ktokolwiek montował jakieś wyłączniki że samemu można wyłączyć wzmacniacz (po co ) kładłem już wiele instalacji i pierwszy raz słyszą coś takiego

http://www.allegro.pl/item711701283_kab ... _fvat.html
a gdzie kondensator

http://www.allegro.pl/item710572858_kon ... iying.html
dalej : nie wiem czy seryjne radyjko posiada wyjście na wzmacniacz które włącza go po włączeniu radia jeśli nie to wystarczy kabel impulsowy z wzmacniacza podłączyć np pod stacyjkę (prosty i prymitywny sposób ale jest )
nie słyszał nigdy żeby ktokolwiek montował jakieś wyłączniki że samemu można wyłączyć wzmacniacz (po co ) kładłem już wiele instalacji i pierwszy raz słyszą coś takiego
Pozdrowienia z Słupska 

- 7agan
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
W kostce ori suba w bagazniku masz takie wyjscie. Jest to bialy kabelek o ile pamietam. On podaje 12v po wlaczeniu stacyjki.golabek_ms pisze:Wielkie dzienki za odp. kolego czolgista778
Aha, jeszcze jedno moze juz ktos z was ma takie rozwiazanie u siebie to moze by dal jakies fotki lub wskazowki, albo czy radio chorus posiada jakies zloncze ktore daje 12V dopiero gdy silnik jest wlonczony. Szukalem go miernikiem ale nieznalazlem moze ktos cos o tym slyszal ? :lol:
nie ma problemu pisz na pw co jest pięć i będziemy poprawiać w miarę możliwości . jak coś to się spotkamy przybuchy pisze:Sebek ,to może mi pomożesz poprawić podłączenie nie oryginalnego radyjka , fachowiec się nie popisał, jakbyś był zainteresowany to więcej o problemie na pw lub gg

Pozdrowienia z Słupska 

-
- Forum Audi A6 / A7
nie mam tej kostki bo niemam ori wzmaka, a co do mojej instalacji nie jest robiona jakimis domowymi kabelkami, wszystko jest pociągnięte jak nalerzy. :-P Ori kablami peeinga.7agan pisze:W kostce ori suba w bagazniku masz takie wyjscie. Jest to bialy kabelek o ile pamietam. On podaje 12v po wlaczeniu stacyjki.golabek_ms pisze:Wielkie dzienki za odp. kolego czolgista778
-
- Forum Audi A6 / A7
Przepraszam za odejście od tematu, a jeśli chodzi o miejsce na te kable to ściągamy progi i puszczamy kable lecz nie bezpośrednio pod progami bo będzie cięszko je założyć, a po za tym nie estetycznie to wygląda jak próg np. w jednym miejscu jest tak jakby podniesiony (przez kabel) puść je niżej tam gdzie idzie wiązka kabli na tył auta. Progi elegancko wejdą na swoje miejsce i wszystko idealnie spasuje :mrgreen:
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel