[A6 C5 ] Odnowa lamp - przednich.
- posti
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A4 B7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
chłopaki a czy wewnętrzną stronę szkła tez polerujecie?bo ja troche ją próbowałem polerować i musze powiedziec ze troche z dupy to wyszło 
generalnie na polerowaniu całych lamp sporo czasu sprzedziłem i myślałem ze efekt bedzie lepszy... tzn jest lepiej ale widać delikatne ryski po polerce...
dajcie znac co z tą wewnętrzna stroną szkla
czyli od strony odbłyśnika 

generalnie na polerowaniu całych lamp sporo czasu sprzedziłem i myślałem ze efekt bedzie lepszy... tzn jest lepiej ale widać delikatne ryski po polerce...
dajcie znac co z tą wewnętrzna stroną szkla

MOC JEST NAŁOGIEM, TURBO PODSTAWA, NITRO ZABAWĄ...
dobra to teraz ja spróbuje cos zrobic ze swoimi lampkami, nie sa moze az tak zniszczone ale widac zolty nalot i wydaje mi sie ze jest on tylko z zewnetrznej strony . . . szybka jest tam az chropowata w niektorych miejscach . . . do polerki użyje napewno pasty AUTOMAX bo wydaje mi sie ze jest lepsza od TEMPO, kiedys polerowalem tak wyświetlacz radia bo mialem ryse zeby nie sklamac dluga przez szerokość radia i głęboką na milimetr po 2h polerowania radio bylo gladziutkie jak pupcia niemowlecia . . . no i palec odpadał :P
- posti
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A4 B7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
udało sie... po kolejnej nocy walki z lampami osiągnąłem taki efekt jak chciałem i jakiego oczekiwałem po tym zabiegu 
lampeczki świeca sie pięknie
dodatkowym zabiegiem było pomalowanie chromowanej ramki w środku reflektora na kolor czarny połysk...
wszytsko wyglada bardzo zacnie

lampeczki świeca sie pięknie
dodatkowym zabiegiem było pomalowanie chromowanej ramki w środku reflektora na kolor czarny połysk...
wszytsko wyglada bardzo zacnie

MOC JEST NAŁOGIEM, TURBO PODSTAWA, NITRO ZABAWĄ...