[A6 C5 ] Odnowa lamp - przednich.
Po rozkręceniu 3 śrub cos mi dalej trzyma w okolicach kierunkowskazu :?:
I jeszcze pytanko, w jaki sposób potem wkrecic te srube przy nadkolu skoro nie ma jak tam reki włożyc i nastawic sruby w dobrej pozycji ?!?!?! Przeciez jak ja bede wkladal bezposrednio na srubokrecie to spadnie i niedajboze ze gdzie skad jej juz nie wyciagne :shock:
I jeszcze pytanko, w jaki sposób potem wkrecic te srube przy nadkolu skoro nie ma jak tam reki włożyc i nastawic sruby w dobrej pozycji ?!?!?! Przeciez jak ja bede wkladal bezposrednio na srubokrecie to spadnie i niedajboze ze gdzie skad jej juz nie wyciagne :shock:
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Myślmy...
no swietna odpowiedz... :-P gdzie, jak, ktoredy?
[ Dodano: 2009-07-11, 19:10 ]
Widze ze wlasnie wykonywales owa prace nad lampa to mogles juz odpowiedziec na moje pytania :shock:

[ Dodano: 2009-07-11, 19:10 ]
Widze ze wlasnie wykonywales owa prace nad lampa to mogles juz odpowiedziec na moje pytania :shock:
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Myślmy...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
:?: :?: :?:MDKraków pisze:4ta śruba
hmm u mnie tylko 3 śruby były:
2 u góry i jedna w błotniku, potem jest jeszcze zaczep od strony chłodnicy.
kolega26
może ci się wydawać że masz więcej śrub do puki nie wyciągniesz tej z błotnika.
Nie jest to proste - trochę gimnastyki i się ręka zmieści.
Jak masz jeszcze pytania to pomogę.
Pozdro.
No tak właśnie mi sie wydawałoo że trzyma ta sruba z nadkola którą odkręciłem ale za żadne skarby tam reki nie wsadze, nie ma szans żebym do niej dotarł
Przeciez tam od strony lampy nigdy mi sie ręka nie zmieści a co dopiero jeszcze trafić na te śrube nic nie widząc a potem jeszcze przy skręcaniu na ślepo ja tam włożyć?!?! Ja rozwiązaliście ten problem?

Myślmy...
Myślmy...
-
- Forum Audi A6 / A7