Koledzy wczoraj przyprowaadzilem audi a6 z 98roku.Lipa jest z tym ze mam navigacje i wsadzilem plytke od navi i co nie moge jej wyciagnac,bo nie wiem jak i co przycisnac.navi to NAVIGATION PLUS ,pozatym z czasem bede chcial podlaczyc zmieniarke to moglibyscie mi pomoc z doborem i mniej wiecej jaki koszt?
Ostatnio zmieniony 10 cze 2009, 18:53 przez rafaÂł, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak,ok tylko co to jest ile kosztuje i jak sie podlacza?? pozatym,dzisiaj mialem troche czasu zeby wrescie przyjzec sie blizej autku i chcialem zobaczyc jak chodzi sprzet.I moje zdziwienie bylo jak chcialem właczyc cd a tu nie dziala!! doszlem do wniosku ze u mnie tylko chodzi cd na navi a do sluchania muzyki trzeba sie zaopatrzyc w zmieniarke.W bagazniku znalazlem po lewej stronie za maskownica kabel to pewnie byl od zmieniarki.Aleoawiazanie morze jest takie rozwiazanie ze z radia puszcze wyjscie usb i podlacze mp3,prosze o jakies wskazowki i propozycje bo mam dylemat, ...ja bez muzyki podczas jazdy... a na radio nie ma co liczyc bo nie lubie .niestety stare przyzwyczajenie daje we znaki.chlopaki pomózcie Pozdrawiam
Nie jestem pewnien ale tak sie chyba nie da! Podłączyć jakies urządzenie nie dedykowane do odtwrzacza ori w Audi. Radio nie będzie tego czytać jak podłączysz np. ipoda...
Imiterudający zmieniarkę podłącza się do wspomnianej przez Ciebie kostki w bagazniku, koszt ok 350 zł. na allegro.
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Powinno być OK, napisz jeszcze do sprzedajacego, podaj mu jakie masz radio w aucie a On pewnie powie CI czy będzie działać i ewentualnie czy potrzebujesz jakieś przejściówki.
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...