Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[a6 C5]Problem z cd

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, wzmacniacze, zwrotnice głośnikowe, kondensatory itd.
Zablokowany
rafaÂł

[a6 C5]Problem z cd

Post autor: rafaÂł » 10 cze 2009, 13:55

Koledzy wczoraj przyprowaadzilem audi a6 z 98roku.Lipa jest z tym ze mam navigacje i wsadzilem plytke od navi i co ?? nie moge jej wyciagnac,bo nie wiem jak i co przycisnac.navi to NAVIGATION PLUS ,pozatym z czasem bede chcial podlaczyc zmieniarke to moglibyscie mi pomoc z doborem i mniej wiecej jaki koszt? <hura>
Ostatnio zmieniony 10 cze 2009, 18:53 przez rafaÂł, łącznie zmieniany 1 raz.

rafaÂł

Post autor: rafaÂł » 10 cze 2009, 18:55

Ok.Dziekuje wszysko jasne,za duzo emocji jak na jeden dzien, dziala ale szkoda ze nie mp3.pozdrawiam ;-)

Awatar użytkownika
kolega26
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kolega26 » 12 cze 2009, 19:04

Możesz sobie zamontowac imiter MP3 zamiast zmieniarki CD. Masz wtedy 6 x 99 utworów MP3.
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...

Myślmy...

rafaÂł

Post autor: rafaÂł » 12 cze 2009, 20:00

Tak,ok tylko co to jest ile kosztuje i jak sie podlacza?? pozatym,dzisiaj mialem troche czasu zeby wrescie przyjzec sie blizej autku i chcialem zobaczyc jak chodzi sprzet.I moje zdziwienie bylo jak chcialem właczyc cd a tu nie dziala!! doszlem do wniosku ze u mnie tylko chodzi cd na navi a do sluchania muzyki trzeba sie zaopatrzyc w zmieniarke.W bagazniku znalazlem po lewej stronie za maskownica kabel to pewnie byl od zmieniarki.Aleoawiazanie morze jest takie rozwiazanie ze z radia puszcze wyjscie usb i podlacze mp3,prosze o jakies wskazowki i propozycje bo mam dylemat, ...ja bez muzyki podczas jazdy... a na radio nie ma co liczyc bo nie lubie .niestety stare przyzwyczajenie daje we znaki.chlopaki pomózcie Pozdrawiam <piwo>

Awatar użytkownika
kolega26
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kolega26 » 12 cze 2009, 21:29

Nie jestem pewnien ale tak sie chyba nie da! Podłączyć jakies urządzenie nie dedykowane do odtwrzacza ori w Audi. Radio nie będzie tego czytać jak podłączysz np. ipoda...

Imiterudający zmieniarkę podłącza się do wspomnianej przez Ciebie kostki w bagazniku, koszt ok 350 zł. na allegro.
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...

Myślmy...

rafaÂł

Post autor: rafaÂł » 12 cze 2009, 22:30

a z takim czymś pójdzie ???? http://www.allegro.pl/item653024551_zmi ... atisy.html :mrgreen:

Awatar użytkownika
kolega26
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kolega26 » 12 cze 2009, 22:40

Powinno być OK, napisz jeszcze do sprzedajacego, podaj mu jakie masz radio w aucie a On pewnie powie CI czy będzie działać i ewentualnie czy potrzebujesz jakieś przejściówki.

Myślmy...

Zablokowany

Wróć do „Car Audio”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja