Slavi - masz tak jak u wszytskich. Jak klikniesz na ECO to normlane ze sie zapal dioda przy ECO zebys wiedzial co masz katualnie wlaczone, jak wlaczysz klime i DZIAÂŁA KLIMA TO WTEDY DIODA PRZY ECO NIE SWIECI
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
nie wiem do kogo bijeszkolega26 pisze:Czyli utrzymujesz że klima jest wyłączona - ECO kiedy dioda nie świeci przy napisie ECO? A Kiedy świeci dioda napisu ECO to0 wtedy działa klima?
ECO działa kiedy dioda się świeci - klikasz na "ECO" dioda się zapala przy włączniku, klikasz na "auto" włączą się klima - dioda przy ECO gaśnie, czyli nieprawdą jest to co napisałeś: "ECON działa jak dioda się "nie pali""goly191 pisze:tak tylko w formie jasności pamiętajmy, że ECON działa jak dioda się "nie pali"kolega26 pisze:Jak włączę "ECO"
bo wielu ludków to myli
błądzisz, albo masz poważny problem z czytaniem ze zrozumieniemkolega26 pisze: ECO działa kiedy dioda się świeci - klikasz na "ECO" dioda się zapala przy włączniku, klikasz na "auto" włączą się klima - dioda przy ECO gaśnie, czyli nieprawdą jest to co napisałeś: "ECON działa jak dioda się "nie pali""
goly191 pisze:"skopiuje moje zdanie na temat klimy, bo błądzisz widzę :aby działała ma się "nie świecić" bo wówczas załącza się sprężarka i wiatrak
jak się "świeci" to jest wyłączona"
Raz piszesz ze econ działa jak sie "nie pali" a raz że klima działa jak sie "nie świeci"goly191 pisze:ECON działa jak dioda się "nie pali"kolega26 pisze:Jak włączę "ECO"
bo wielu ludków to myli
a jaką widzisz różnicę w " nie palącym" vs "nie świecącym" :?:kolega26 pisze:Raz piszesz ze econ działa jak sie "nie pali" a raz że klima działa jak sie "nie świeci"
"jak sie świeci to jest wyłączona" vs." ECO działą jak dioda sie "nie pali"
Czyli to nie prawda - bo kiedy dioda się nie pali przy ECON to działa klima, jak się pali/świeci kontrolka ECON to jest wyłączona jak juz poinformowała nas o tym instrukcjagoly191 pisze:tak tylko w formie jasności pamiętajmy, że ECON działa jak dioda się "nie pali"kolega26 pisze:Jak włączę "ECO"
bo wielu ludków to myli
należysz do tej grupy uszczerbku Polaków, którzy potrafią się przyczepić do tego, że "murzyn" jest czarny, wyrazy współczucia z mojej stronykolega26 pisze:Czyli to nie prawda - bo kiedy dioda się nie pali przy ECON to działa klima, jak się pali/świeci kontrolka ECON to jest wyłączona jak juz poinformowała nas o tym instrukcja