Od razu z gory przepraszam jezeli taki temat byl juz tu poruszany, ale nie znalazlem nic co mi moze pomoc (nie, nie chce wam zasmiecac forum)
A wiec, do rzeczy.
Niedawno kupilem swoje pierwsze audi a6 quattro, z 1998 roku, jest to wersja full loaded.
Auto te posiada (jak zapewne wiecie) pelen system BOSE (+ wzmacniacz BOSE w nadkolu) teraz chcialbym dolozyc do niego jeszcze moj stary subwoofer z poprzedniego auta, jedno pudlo z 2x 12inch 1000wat + wzmacniacz Kenwooda 1000wat na plecach.
Okablowanie do tego to zaden problem, polki uginaja sie od super zajebiscie profesjonalnych kabli pokrytych zlotem

Chodzi mi o instruckje/wskazówki a najlepiej zdjecia, gdzie i jak powinienem ten subwoofer podlaczyc, chodzi mi dokladnie w ktorych kablach w kostce w zmacniaczu dochodzi sygnal od radia, przed wzmocnieniem go przed wzmacniacz BOSE.
Z gory prosze, nie odsylajcie mnie do jakis profesjonalnych zakladow audio, bo maja takie marze ze szkoda gadac, a uwazam ze nie jestem wcale gorszy od tych gosci i dam rade to sam zrobic.
Dzieki,
Przemo.
@re down.
Sorka. Poprawione.