[A6 C5]wymiana radia
-
- Forum Audi A6 / A7
dziekuje napewno mi sie przydadza a inni tez pewnie skorzystaja.jeszcze raz ci dziekuje za fatyge.
[ Dodano: 2008-05-23, 12:01 ]
mam jeszcze do ciebie takie pytanie jak zdjac nakladki plastikowe na progach aby puscic ten kabel oraz jak zdjac tylna kanape oraz oparcie kanapy bo tamtedy musi isc kabel.dziekuje za wszelka pomoc.
[ Dodano: 2008-05-23, 12:10 ]
wlasnie kupilem takie cos i mam pytanie czy musze do tego jeszcze cos dokupowac np jakies okablowanie, przejsciowki czy moze to co jest w zestawie to wystarczy tylko podlaczyc i bedzie grac.
[ Dodano: 2008-05-23, 12:01 ]
mam jeszcze do ciebie takie pytanie jak zdjac nakladki plastikowe na progach aby puscic ten kabel oraz jak zdjac tylna kanape oraz oparcie kanapy bo tamtedy musi isc kabel.dziekuje za wszelka pomoc.
[ Dodano: 2008-05-23, 12:10 ]
wlasnie kupilem takie cos i mam pytanie czy musze do tego jeszcze cos dokupowac np jakies okablowanie, przejsciowki czy moze to co jest w zestawie to wystarczy tylko podlaczyc i bedzie grac.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Krzysiek85
- Forum Audi A6 / A7
marcin12345 nie musisz zdejmowac ani kanapy ani plastikow na progach. Plastiki wystarczy delikatnie podwazyc srubokretem i wlozyc kabel (ja tak robilem), tylko uwazaj zeby nic nie polamac. Kanapy tez nie zdejmowalem bo normalnie mozesz ten kabel wlozyc pod nia tez delikatnie podciagajac do gory. Do dziury obok kanapy (tej gdzie ma wejsc kabel) dostaniesz sie wkladajac reke obok oparcia kanapy (troche ciasno ale sobie poradzilem)
Nic wiecej do zmieniarki nie potrzeba tylko kabel do radyjka podlaczasz i do masy i koncowke okragla do zmieniary. Taka mala rada: zacznij od wnetrza samochodu tzn. od radia wloz tam napjpierw okragla koncowke i przeciagnij zeby wyszla tak jak na fotkach wczesniejszych. Wtedy tylko wtyk do radia idzie i dalej ciagniesz kabel
Jak bedziesz mial jeszcze jakies pytanko wal na PW 

-
- Forum Audi A6 / A7
Witam prosze o szybka odpowiedz jak to podlaczyc zmieniarke bo u mnie w radiu nie mam okraglego wejscia tylko same kostki a mam wyjete radio i chce to dzis podlaczyc .Porobilem zdjecia bo mam jakis modulator czy cos innego i nie wiem nic jak to polaczyc aby gralo za duzo kabli a ja nie wieb gdzie je podlaczyc.prosze o szybka odpowiedz.mam zdjecia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AEL 140KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Bedziesz musiał sie pobawic troche,beda ci potrzebne kostki do podlaczenia radia bo audi ma swoj system i po podlaczeniu normalnego radia beda dzi grac tylko przednie glosniki chyba ze sobie pociagniesz kable nowe do tylnich,no i zamontowac bys musial zaslepki na doki bo orginalne radio audi jest szersze,ale to wszystko jest dziecinnie latwe.Krzysiek85 pisze:Wiem że może to pytanie dla innych będzie śmieszne, ale mnie intryguje. Czy można bez problemu założyć inne radio ( nie fabryczne audi) do A6 przed liftem, czy też jest potrzebny adapter can
tu masz temat :arrow: viewtopic.php?t=1060
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
aby już nie zakładać nowego tematu podłączę się pod ten. mam w aucie kaseciaka i rak zmieniarki w bagażniku bo zanim kupiłem to się komuś przydało i ją wyją.
sprawa jest taka: chcę wyciągnąć kaseciaka i wstawić coś takiego http://allegro.pl/audi-symphony-1-do-a6 ... ml#gallery tylko nie wiem czy wszystko będzie normalnie pasowało i czy nie będę musiał nic przerabiać.
a najchętniej to coś takiego bym kupił http://allegro.pl/navi-plus-audi-a6-c5-i1643910683.html ale żona będzie mocno krzyczała więc od razu odpada.
proszę o radę będę dźwięczny
sprawa jest taka: chcę wyciągnąć kaseciaka i wstawić coś takiego http://allegro.pl/audi-symphony-1-do-a6 ... ml#gallery tylko nie wiem czy wszystko będzie normalnie pasowało i czy nie będę musiał nic przerabiać.
a najchętniej to coś takiego bym kupił http://allegro.pl/navi-plus-audi-a6-c5-i1643910683.html ale żona będzie mocno krzyczała więc od razu odpada.
proszę o radę będę dźwięczny

Robert Ferrari czeka