Co Wy na to...

całkiem niezły pomysł . będę się starał przyjechaćfeniks07 pisze:A może koledzy z słupska wpadną do tej bukowiny na trasie 214 lębork - sierakowice w sobote 18.07 tak jak pisał ma_pok :?: organizuje tam jakiś piknik rodzinny to byśmy mieli okazje się spotkać :!: co wy na to :?:
bardzo dobry pomysłfeniks07 pisze:A może koledzy z słupska wpadną do tej bukowiny na trasie 214 lębork - sierakowice w sobote 18.07 tak jak pisał ma_pok :?: organizuje tam jakiś piknik rodzinny to byśmy mieli okazje się spotkać :!: co wy na to :?:
Chłopaki Ja jeśli Wy jedziecie to ja jade na bank :-Dmłody pisze:bardzo dobry pomysłfeniks07 pisze:A może koledzy z słupska wpadną do tej bukowiny na trasie 214 lębork - sierakowice w sobote 18.07 tak jak pisał ma_pok :?: organizuje tam jakiś piknik rodzinny to byśmy mieli okazje się spotkać :!: co wy na to :?:
Ja i ShoofeL będziemy na bank...
feniks07, Sebek, a może wyruszymy wszyscy razem na ten spot?
Proponujemy spotkać się w Słupsku powiedzmy pod ratuszem o 15:30, czy o 15:00 (kwestia dogadania) i wtedy wszyscy razem łogień na Lębork, itd...
Co Wy na to![]()
spokofeniks07 pisze:Chłopaki Ja jeśli Wy jedziecie to ja jade na bank :-Dmłody pisze:bardzo dobry pomysłfeniks07 pisze:A może koledzy z słupska wpadną do tej bukowiny na trasie 214 lębork - sierakowice w sobote 18.07 tak jak pisał ma_pok :?: organizuje tam jakiś piknik rodzinny to byśmy mieli okazje się spotkać :!: co wy na to :?:
Ja i ShoofeL będziemy na bank...
feniks07, Sebek, a może wyruszymy wszyscy razem na ten spot?
Proponujemy spotkać się w Słupsku powiedzmy pod ratuszem o 15:30, czy o 15:00 (kwestia dogadania) i wtedy wszyscy razem łogień na Lębork, itd...
Co Wy na to![]()
ale ja będe jechał z żukowa przez kartuzy i sierakowice więc spotkamy się na miejscu o 16 bo dla mnie to bez sensu żeby z zukowa jechać ponad 100km do słupska zeby potem wracać. \więc jak jesteśmy umówieni :?: :?: :?: