Dużo osób chwali Royal Purple, ale z tego co wiem to troche drogi jest

19mm to długość "tego" ?censored pisze:xrs, skoro nie masz ochoty sie przywitać dostajesz ostrzeżenie, a każdy nastepny twój post jeżeli tego nie zrobisz będzie karany kolejnymi czerwonymi belkami!
pewnie ci chodziło o "estry"Castrol oferujer obecnie zdecydowanie bardziej kompletną ofertę produktów na bazach etrowych
no to masz dwie opcje:Nasz przydomowy Passat AVF też porusza się na "polskim" EDGE 5W40 ale żeby dojeździć do 15000 km ze stanem oleju "w połowie miarki" - siakieś 0,5 - 0,7 litra między wymianami muszę mu dolać (ale i tak uważam to za rewelacyjny wynik).
widzisz . oczywisty problem z logiką w tym stwierdzeniu jest dość prosto wykazać:LM oraz Fuchs są olejami niemieckimi, stworzonymi przez Niemców i do niemieckich samochodów
Tobie może i tak, ale nie jest to prawda ... VW liczy koszty i tnie je na każdym kroku . jeśli produkują coś sami to chyba nie dziwne, że będą zalewać silniki tańszymi rzeczami, bo to w miliony idą wtedy oszczędności ... nowy silnik ma wytrzymać czas gwarancji i tyle - nam tu wszystkim jednak raczej chodzi o to aby zalewać taki olej, który najlepiej chroni podzespoły. offkoz w cenie, która nie zmasakruje portfela ...Biorąc pod uwagę jakim olejem VAG zalewa swoje silniki "na pierwszy montaż", to już naprawdę wybór wydaje mi się mocno ułatwiony
no .. wiedziałem, że to napiszesz i mam stosowną ripostę:oficjalna lista VW/Audi ze szczegółowo wyliczonymi aprobatami dla poszczególnych producentów i gatunków oleju
to współczuję partnerowi... ale nie wnikam - nie interesuje mnie to dalej .Dokładnie kolego nie pomyliłeś się 19mm to długość tego.......
OK . jak widzisz gdzieś tam złamanie któregoś punktu regulaminu to twoja sprawa .A warny będę wlepiał takim kozakom jak ty, to jest twoja odp. do moderatora: "slavi16, muszę ? nie ? ... to dzięki za zaproszenie, ale nie skorzystam"