[usługa] Przyciemnianie szyb samochodowych - Olsztyn Ulafol
klient, kolega mial na mysli to co ja ci napisalem..wszystko ustalasz przed robota tzn cene itp.
u niego niedomowieniem bylo to ze cene przez tel podali za cale auto..a u nich cale auto to jest to co jest dozwolone prawem.a Moneer za cale auto uwazal rowniez drzwi przednie...pozatym zazyczyl sobie najdrozsza folie...rowniez przy tym nie zapytal ile to wyjdzie...ale nawet wtedy gdyby sie odezwal daloby sie cos zrobic z ta cena...
mniejsza o to...zeby zakonczyc temat z mojej strony powiem tyle...kazdemu przydazaja sie wpadki idz i dochodz poprawek...
u niego niedomowieniem bylo to ze cene przez tel podali za cale auto..a u nich cale auto to jest to co jest dozwolone prawem.a Moneer za cale auto uwazal rowniez drzwi przednie...pozatym zazyczyl sobie najdrozsza folie...rowniez przy tym nie zapytal ile to wyjdzie...ale nawet wtedy gdyby sie odezwal daloby sie cos zrobic z ta cena...
mniejsza o to...zeby zakonczyc temat z mojej strony powiem tyle...kazdemu przydazaja sie wpadki idz i dochodz poprawek...
- M0NEER
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
klient, a co Ciebie nakłoniło, żeby akurat pojechać do Ulafol na "ściemę"? -pytam z ciekawości
[ Dodano: 2011-09-04, 21:26 ]
Tak, czy siak, zgadzam się z tomkom1 i jeżeli będzie się rozsądnie rozmawiać i argumentować to raczej da radę się dogadać.
W moim przypadku wiedzieli że specjalnie do nich jechałem prawie 120km na montaż, chłopaki byli uprzejmi i sam właściciel też robił, wszystkiego pilnował, żeby było cacy...
[ Dodano: 2011-09-04, 21:30 ]
cały samochód to cały... jeżeli pojęciem "cały samochód" uważają za tylną szybę + tylne boki, to jezeli klient poprosi o montaż na przednich bokach to wychodzi "półtora samochodu"??
[ Dodano: 2011-09-04, 21:26 ]
oj tam, nie przesadzajmy... nie jest to "podstawowy" rodzaj, ale też nie jest naaaj z tych co były do wyboru...tomkom1 pisze:zazyczyl sobie najdrozsza folie...

Tak, czy siak, zgadzam się z tomkom1 i jeżeli będzie się rozsądnie rozmawiać i argumentować to raczej da radę się dogadać.
W moim przypadku wiedzieli że specjalnie do nich jechałem prawie 120km na montaż, chłopaki byli uprzejmi i sam właściciel też robił, wszystkiego pilnował, żeby było cacy...

[ Dodano: 2011-09-04, 21:30 ]
do dziś tego nie rozumiem, hehe :Dtomkom1 pisze:u niego niedomowieniem bylo to ze cene przez tel podali za cale auto..a u nich cale auto to jest to co jest dozwolone prawem.a Moneer za cale auto uwazal rowniez drzwi przednie...
cały samochód to cały... jeżeli pojęciem "cały samochód" uważają za tylną szybę + tylne boki, to jezeli klient poprosi o montaż na przednich bokach to wychodzi "półtora samochodu"??

Głupio to zabrzmi. Jestem taki, że wolę zapłacić więcej, nie skąpić, ale mieć gwarancję satysfakcji. Moja kobieta to wie i prawdę mówiąc to ona mnie namówiła, żeby skorzystać z ich usługi. W Olsztynie znam jeszcze te dwa warsztaty, które wymieniłem wyżej, ale jakoś padło na ulafol, bez jakiegoś konkretnego powodu. Byłem już umówione z facetem z Nidzicy, za pół ceny z robotą u mnie w garażu (z dojazdem). Dokładnie pół ceny ulafolu. Odmówiłem wizytę, bo padło na ulafol. Teraz żałujęM0NEER pisze: klient, a co Ciebie nakłoniło, żeby akurat pojechać do Ulafol na "ściemę"? -pytam z ciekawości
A ja będę się rozglądał za twoim 20letnim zagazowanym avantem. Jakoś podejrzanie bronisz tego ulafolu. A co do rachunku to nie masz racji, ale i tak na pewno wiesz lepiej. Wyluzuj trochę i przestań zaczepiać innych p[...].
Klient, usunąłem twoje obraźliwe określenie, ale widzę że zbiera Ci się, oj zbiera..../ MOD.
Klient, usunąłem twoje obraźliwe określenie, ale widzę że zbiera Ci się, oj zbiera..../ MOD.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 15:36 przez klient, łącznie zmieniany 1 raz.
wyluzuj kolego..nikogo nie zaczepiam.nikgo tez nie bronie..moje autko o ile nie jestes z policji to zapraszam na kazdego spota w olsztynie.chyba nie zrozumiales ironii w mojej wypowiedzi odnosnie twojego nowego a5.....niewazne.zaraz jeszcze powiesz ze moze to ja jestem ulafol...
na koniec powiem tyle ze poedytowalem swoje posty dzis 08-09-2011r.
na koniec powiem tyle ze poedytowalem swoje posty dzis 08-09-2011r.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011, 14:24 przez Forum Audi A6 ., łącznie zmieniany 1 raz.
W Ulafol-u kleiłam folię na przynajmniej 5 moich wcześniejszych aut (może i więcej, czas leci
....) i zawsze byłam zadowolona. Nigdy też nie miałam problemu z fakturą .
Teraz przymierzam się do oklejenia "szóstki" i szczerze powiem, że nawet nie myślałam nad poszukiwaniem innej firmy, a tu taka dyskusja <szok> Ostatni raz faktycznie byłam tam ze 3 lata temu...czy zaszły tam takie zmiany?

Teraz przymierzam się do oklejenia "szóstki" i szczerze powiem, że nawet nie myślałam nad poszukiwaniem innej firmy, a tu taka dyskusja <szok> Ostatni raz faktycznie byłam tam ze 3 lata temu...czy zaszły tam takie zmiany?
- Askeladden
- Forum Audi A6 / A7
Moim skromnym zdaniem uwazam, ze KLIENT ma racje, wytykajac i upubliczniajac bledy w sztuce, dokonane przez ufola czy jak im tam.
Takie polecanie kogos bo mi zrobil dobrze (a koledze juz spier..lil ) troche mija sie z celem. Wszystkie opinie, i te dobre i te zle, beda mialy duzy wplyw na potencjalnego klienta wspomnianego warsztatu, ktory zastanowi sie czy tam pojechac, jesli przeczyta wszystkie posty w temacie.
Takie polecanie kogos bo mi zrobil dobrze (a koledze juz spier..lil ) troche mija sie z celem. Wszystkie opinie, i te dobre i te zle, beda mialy duzy wplyw na potencjalnego klienta wspomnianego warsztatu, ktory zastanowi sie czy tam pojechac, jesli przeczyta wszystkie posty w temacie.
Askeladden som kappåt med trollet!