Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

[usługa] Przyciemnianie szyb samochodowych - Olsztyn Ulafol

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 04 wrz 2011, 21:19

klient, kolega mial na mysli to co ja ci napisalem..wszystko ustalasz przed robota tzn cene itp.
u niego niedomowieniem bylo to ze cene przez tel podali za cale auto..a u nich cale auto to jest to co jest dozwolone prawem.a Moneer za cale auto uwazal rowniez drzwi przednie...pozatym zazyczyl sobie najdrozsza folie...rowniez przy tym nie zapytal ile to wyjdzie...ale nawet wtedy gdyby sie odezwal daloby sie cos zrobic z ta cena...
mniejsza o to...zeby zakonczyc temat z mojej strony powiem tyle...kazdemu przydazaja sie wpadki idz i dochodz poprawek...

Awatar użytkownika
M0NEER
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Grzegorz
Rocznik: 1999
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.8 FSI 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel

Post autor: M0NEER » 04 wrz 2011, 21:20

klient, a co Ciebie nakłoniło, żeby akurat pojechać do Ulafol na "ściemę"? -pytam z ciekawości

[ Dodano: 2011-09-04, 21:26 ]
tomkom1 pisze:zazyczyl sobie najdrozsza folie...
oj tam, nie przesadzajmy... nie jest to "podstawowy" rodzaj, ale też nie jest naaaj z tych co były do wyboru... :)

Tak, czy siak, zgadzam się z tomkom1 i jeżeli będzie się rozsądnie rozmawiać i argumentować to raczej da radę się dogadać.
W moim przypadku wiedzieli że specjalnie do nich jechałem prawie 120km na montaż, chłopaki byli uprzejmi i sam właściciel też robił, wszystkiego pilnował, żeby było cacy... <okok>

[ Dodano: 2011-09-04, 21:30 ]
tomkom1 pisze:u niego niedomowieniem bylo to ze cene przez tel podali za cale auto..a u nich cale auto to jest to co jest dozwolone prawem.a Moneer za cale auto uwazal rowniez drzwi przednie...
do dziś tego nie rozumiem, hehe :D
cały samochód to cały... jeżeli pojęciem "cały samochód" uważają za tylną szybę + tylne boki, to jezeli klient poprosi o montaż na przednich bokach to wychodzi "półtora samochodu"?? <lol>

klient
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: klient » 05 wrz 2011, 09:07

M0NEER pisze: klient, a co Ciebie nakłoniło, żeby akurat pojechać do Ulafol na "ściemę"? -pytam z ciekawości
Głupio to zabrzmi. Jestem taki, że wolę zapłacić więcej, nie skąpić, ale mieć gwarancję satysfakcji. Moja kobieta to wie i prawdę mówiąc to ona mnie namówiła, żeby skorzystać z ich usługi. W Olsztynie znam jeszcze te dwa warsztaty, które wymieniłem wyżej, ale jakoś padło na ulafol, bez jakiegoś konkretnego powodu. Byłem już umówione z facetem z Nidzicy, za pół ceny z robotą u mnie w garażu (z dojazdem). Dokładnie pół ceny ulafolu. Odmówiłem wizytę, bo padło na ulafol. Teraz żałuję

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 05 wrz 2011, 09:55

no i wszystko jasne....
dziekuj bogu i partii ze nie zrobil ci tego pan z nidzicy...

aczkolwiek stosunek ceny do jakosci ma chlopak dobry...

niewazne...
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011, 14:21 przez Forum Audi A6 ., łącznie zmieniany 1 raz.

klient
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: klient » 05 wrz 2011, 10:42

A ja będę się rozglądał za twoim 20letnim zagazowanym avantem. Jakoś podejrzanie bronisz tego ulafolu. A co do rachunku to nie masz racji, ale i tak na pewno wiesz lepiej. Wyluzuj trochę i przestań zaczepiać innych p[...].

Klient, usunąłem twoje obraźliwe określenie, ale widzę że zbiera Ci się, oj zbiera..../ MOD.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 15:36 przez klient, łącznie zmieniany 1 raz.

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 05 wrz 2011, 11:02

wyluzuj kolego..nikogo nie zaczepiam.nikgo tez nie bronie..moje autko o ile nie jestes z policji to zapraszam na kazdego spota w olsztynie.chyba nie zrozumiales ironii w mojej wypowiedzi odnosnie twojego nowego a5.....niewazne.zaraz jeszcze powiesz ze moze to ja jestem ulafol...

na koniec powiem tyle ze poedytowalem swoje posty dzis 08-09-2011r.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011, 14:24 przez Forum Audi A6 ., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jomi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Jomi » 24 kwie 2012, 01:10

W Ulafol-u kleiłam folię na przynajmniej 5 moich wcześniejszych aut (może i więcej, czas leci <lol> ....) i zawsze byłam zadowolona. Nigdy też nie miałam problemu z fakturą .

Teraz przymierzam się do oklejenia "szóstki" i szczerze powiem, że nawet nie myślałam nad poszukiwaniem innej firmy, a tu taka dyskusja <szok> Ostatni raz faktycznie byłam tam ze 3 lata temu...czy zaszły tam takie zmiany?

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 24 kwie 2012, 07:26

Jomi, jest wsio oki.firma nadal robi swoja robote.Nidzica też cie chyba nie skrzywdzi,ale mimo wszystko z nowym autem cisnij do Ulafolu na Różowa.

Awatar użytkownika
Askeladden
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Askeladden » 24 kwie 2012, 23:34

Moim skromnym zdaniem uwazam, ze KLIENT ma racje, wytykajac i upubliczniajac bledy w sztuce, dokonane przez ufola czy jak im tam.
Takie polecanie kogos bo mi zrobil dobrze (a koledze juz spier..lil ) troche mija sie z celem. Wszystkie opinie, i te dobre i te zle, beda mialy duzy wplyw na potencjalnego klienta wspomnianego warsztatu, ktory zastanowi sie czy tam pojechac, jesli przeczyta wszystkie posty w temacie.
Askeladden som kapp&#229;t med trollet!

sawik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Krzysztof
Rocznik: 2014
Moje auto: Allroad C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 TDI 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel

Post autor: sawik » 25 kwie 2012, 00:00

Z tego co mi wiadomo to jedni ich chwalą, a inni na nich narzekają, pewnie zależ to od tego kto w danym dniu okleja samochód, lub w jakim jest stanie - ponoć często tam się zmienia obsada! To tyle z tego co mi wiadomo! :)

taktownie
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: taktownie » 06 kwie 2013, 23:12

człowiek jest tylko człowiekiem i błędy popełnia - jakość musi iść w parze z doświadczeniem ale wpadki się zdarzają, wtedy najważniejsze jest przyznać się do błędu i poprawić babola.

Pozdrawiam "ściemniacz z Nidzicy" ;)
usunieto -Regulamin

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl