[ALL] tip-tronic a multi-tronic ?
kolego na kompie był błąd 550 oraz czujnik temp płynu
[ Dodano: 2012-09-27, 21:01 ]
dodam że przed wymianą tego czujnika wszystko było wporządku a po wymianie ta kontrolka zapala się i gaśnie ale tylko wtedy gdy auto się rozgrzeje.......poza tym auto ładnie pali ni kopci silnik według znajomych że w luks stanie....martwi mnie to bo audiczkę mam 2mce
[ Dodano: 2012-09-27, 21:01 ]
dodam że przed wymianą tego czujnika wszystko było wporządku a po wymianie ta kontrolka zapala się i gaśnie ale tylko wtedy gdy auto się rozgrzeje.......poza tym auto ładnie pali ni kopci silnik według znajomych że w luks stanie....martwi mnie to bo audiczkę mam 2mce
-
- Forum Audi A6 / A7
kileiz23, ja miałem tak w swojej audi jak kupiłem. Jak autko było zimne to zapalała mi się kontrolka esp, mogłem ją wyłączyć dopiero gdy silnik złapał temp. Wymieniłem czujnik temp. silnika czy jakoś tak to się nazywało ( koszt 50 zł) problem zniknął. W marcu będzie rok i problem nie wraca:)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Literka S to jest tryb Sport. Skrzynia zmienia charakterystykę swojej pracy. Podaj jakie to auto, rok, silnik i napęd (czy ośka czy Q) i będzie wiadomo.ConectA__ pisze:Panowie a ja mam zamiar kupic audi a6 ze skrzynia tiptronic z tym ze sprzedawca mi wyslal zdjecia lewarka zmiany biegow i na samym dole jest jeszcze literks S. Ktos cos moze powiedIec na ten temat ? Po koleji mamy P R N D w prawo + i - i S
Co to Za typ skrzyni ?