Omijajcie auto szerokim łukiem. Może i technicznie jest OK ale blacharka dno totalne. Jeżeli ktoś będzie chciał poznać więcej szczegółów to proszę pytać.
PADAKA
[towar][AUDI A6 ]z allegro - odradzam zakupu, nawet się nie
[towar][AUDI A6 ]z allegro - odradzam zakupu, nawet się nie
Ostatnio zmieniony 07 paź 2012, 12:26 przez WEGA, łącznie zmieniany 4 razy.
Tu muszę Ci powiedzieć, że ja wczoraj kupiłem z 2000 roku Audi A6 za 12,5tyś. i jest w stanie idealnym. Nigdzie nie malowany, nie bity. Na wszystkich słupkach oryginalne naklejki, wszystkie naprawy i wymiany udokumentowane niemieckimi fakturami. Autentyczny przebieg - sprawdzone w serwisie Bosch-a. Ale się najeździłem zanim dostałem konkretny model.gacuś pisze:a czego ty sie spodziewałeś za taką cenę <szok> zresztą tak jak piszesz,ze technicznie jest ok,to chyba najważniejsze bo w tych autkach własnie przede wszystkim chodzi o to żeby technicznie było w jak najlepszym stanie.a zrobienie blacharki zawsze wychodzi taniej niż grzebanie w silniku
noo,skoro rzeczywiście trafiło ci się coś takiego to gratuluje zakupuWEGA pisze:Tu muszę Ci powiedzieć, że ja wczoraj kupiłem z 2000 roku Audi A6 za 12,5tyś. i jest w stanie idealnym. Nigdzie nie malowany, nie bity. Na wszystkich słupkach oryginalne naklejki, wszystkie naprawy i wymiany udokumentowane niemieckimi fakturami. Autentyczny przebieg - sprawdzone w serwisie Bosch-a. Ale się najeździłem zanim dostałem konkretny model.gacuś pisze:a czego ty sie spodziewałeś za taką cenę <szok> zresztą tak jak piszesz,ze technicznie jest ok,to chyba najważniejsze bo w tych autkach własnie przede wszystkim chodzi o to żeby technicznie było w jak najlepszym stanie.a zrobienie blacharki zawsze wychodzi taniej niż grzebanie w silniku
gacuś pisze:noo,skoro rzeczywiście trafiło ci się coś takiego to gratuluje zakupuWEGA pisze:Tu muszę Ci powiedzieć, że ja wczoraj kupiłem z 2000 roku Audi A6 za 12,5tyś. i jest w stanie idealnym. Nigdzie nie malowany, nie bity. Na wszystkich słupkach oryginalne naklejki, wszystkie naprawy i wymiany udokumentowane niemieckimi fakturami. Autentyczny przebieg - sprawdzone w serwisie Bosch-a. Ale się najeździłem zanim dostałem konkretny model.gacuś pisze:a czego ty sie spodziewałeś za taką cenę <szok> zresztą tak jak piszesz,ze technicznie jest ok,to chyba najważniejsze bo w tych autkach własnie przede wszystkim chodzi o to żeby technicznie było w jak najlepszym stanie.a zrobienie blacharki zawsze wychodzi taniej niż grzebanie w silniku
Z miejsca życzę jak najlepiej i nie doszukuj sie proszę jakiejś nieżyczliwości czy cokolwiek w tym stylu ale
1 dnia to Ty kolego możesz być jeszcze w " skowronkach ".
po 2 ciekawe od kogo kupiłeś i ciekawe czy po miesiącu pół roku czy roku tez będziesz zadowolony
impres-me