Odradzam montaż instalacji w tym zakładzie link
Polecił mi go kolega, dlatego się zdecydowałem, ale później były same problemy.
Do poprzedniego samochodu Passat 1.8T - wstawili mi Reduktor Gurtner (silver) wtryski Magic Jet i sterownik Sirocco, miedź 6fi.
Efekt był taki że auto waliło błędy zbyt ubogiej mieszanki, później silnik dostawał momentami trzęsawki ze spadającymi do 500-600 obrotami - wymienili mi wtedy sterownik na Diego (o czym zapomnieli mi powiedzieć)
Młody monter połamał mi rączkę od bagnetu oleju - bo się o nią oparł
Wtryski zamontowali tak, że osłona silnika już nie wróciła na swoje miejsce
Kolektor nawiercony bez zdejmowania,
Butla zamontowana do jazdy na wstecznym.
Niezabezpieczony antykorozyjnie otwór wywiercony w bagażniku
Młody monter po założeniu instalacji uruchamiał samochód kręcąc ze trzy razy rozrusznikiem po 40 sekund - nie wiem czy to przez to ale po dwóch dniach padł mi rozrusznik.
Byłem u nich ze cztery razy (z Warszawy) bo samochód walił check-ami, albo z powodu zapachu gazu w samochodzie (monter nie dokręcił śruby na jakieś rurce)
Kupiłem interfejs do Siroco i okazało się że mam sterownik Diego - punkty P1 i P2 były źle ustawione - a młody monter twierdził, że wszystko jest tak jak ma być i że to pewnie wina samochodu
Jak zacząłem regulować instalację wyszło że ciśnienie na reduktorze jest 1.5 bara (wcześniej reduktor się zaczął pocić) , kupiłem wtryski hana, sam je wymieniłem, obniżyłem ciśnienie do 1.1 bara i zrobiłem kalibrację (auto zaczęło jeździć).
Nie wiem jak inne usługi ale montaż w tym zakładzie lpg to totalne druciarstwo - odradzam.
[montaż lpg] Piotr Sirak ÂŚlepowron koło Radomia
ano niestety tak bywa jak ktos sie nie dopyta najpierw! trzeba było rzucić temat to byś wiedział co i jak, ja zawsze wszystkim polecam montaż na gołębiowskiej u Seby! tam zawsze wszystko jest jak nalezy a nawet jak cos sie dzieje w uzytkowaniu po czasie to nie ma problemu z serwisem! polecam ten zakład w 100% 

Oparłem się na opinii kolegi, który mi go polecił. Poza tym to było w 2010 roku i innym samochodzie. W Audi LPG montowałem u Jarka Nowotczyńskiego w Mławie - moim zdaniem mistrzwitek77 pisze:ano niestety tak bywa jak ktos sie nie dopyta najpierw! trzeba było rzucić temat to byś wiedział co i jak, ja zawsze wszystkim polecam montaż na gołębiowskiej u Seby! tam zawsze wszystko jest jak nalezy a nawet jak cos sie dzieje w uzytkowaniu po czasie to nie ma problemu z serwisem! polecam ten zakład w 100%