Racing Red
Łukasz Urbanowicz
ul. Grottgera 19
45-757 Opole
Opiszę pewną historię która miała niedawno miejsce w tym warsztacie. Audi A6 zostało oddane w czerwcu 2014 żeby Pan Urbanowicz (właściciel) zajął się odszkodowaniem AC gdyż błotnik był wgnieciony. Ponadto była uszkodzona automatyczna skrzynia biegów a mianowicie działał i po chwili przestawał działać wsteczny. Pan Urb. miał za te pieniądze naprawić skrzynię (o ile starczy) i błotnik i co zostanie to inne rzeczy. W między czasie po 2 tygodniach zostałem poinformowany że z niewiadomych przyczyn całkowicie padła skrzynia biegów.. Również się dowiedziałem że Pan Urb. jeździł tym autem i mam podejrzenia że została "zajechana" Miesiąc później ubezpieczalnia wypłaciła odszkodowanie w kwocie 3 tys zł. na konto Pana Urb. za moja zgoda gdyż jestem za granicą.I to był błąd

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa5 ... 2a1fe.html
Auto trafiło do innego serwisu gdzie po 2 tygodniach zaczęło jeździć bez problemu, została wymieniona skrzynia biegów.
Podsumowanie :
- Diagnozy, przewóz lawetami , "wymienione podobno 2 cewki", błotnik używany + pomalowanie kosztowało 3 tyś zł. I nadal brak diagnozy i błotnik jeszcze raz do malowania...
- Nie zobaczyłem ani jednej faktury na co poszły "moje" pieniądze.
- Podobno zostały wymienione 2 cewki (chociaż nikt o to nie prosił ) i również brak faktury a
do tego problem wypadającego zapłonu jest nadal.
- Na zadane pytanie do Pana Urbanowicza jak on zdiagnozował usterkę , odpowiedź : "Zdjął
pokrywę ze skrzyni i stwierdził że jest zmielona w środku"
- Wszystko trwało 6 miesięcy gdzie można było to zrobić w miesiąc.
- Jeśli się czegoś nie umie zrobić to nie powinno się za to zabierać.
- Nie polecam tego warsztatu !