[warsztat] ABEX Konstancin-Jeziorna Mirkowska 46A
- Bbone
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Ale jazda
przykro się czyta takie rzeczy.Niestety to jest nasza rzeczywistość.Bardzo bym chciał by sprawa została pomyślnie rozwiązana dla Ciebie.Ja mechanikom w moim mieście również muszę patrzeć na ręce a oni między sobą toczą wojny (palą samochody itd) ...więc tak chyba jest w każdej części polski.Swego czasu mieszkałem w piasecznie i słyszałem tylko jedną opinię o tym mieście i okolicznych .Każdy nazywał je albo złodziejowo albo młotkowo ...więc coś w tym chyba jest. Powodzenia życzę kolego Vinte

All of the Above
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Zapisu niestety nie mam , pojawił się tam wątek o parku zdrojowym -strzelaninie z policją itd...karmine pisze:masz może zapis tego wątku z forum konstancina?? Chętnie poczytam. może byc na PWDlaczego został usunięty widomo - Rafałek ÂŁukaszem i Aloszą odwiedzili operatorów forum lub ich rodziny...
zresztą... moderatorzy forum konstancina kasują lub blokują każdy niewygodny wątek
http://www.konstancin.com/forum/read.php?3,80742
Ostatnio zmieniony 28 lip 2011, 22:11 przez vinte, łącznie zmieniany 1 raz.
- Askeladden
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
żartujesz...?Toperz pisze:Właśnie, coś się ruszyło w temacie?
Co się ma ruszyć ? Euro Warsztat chowa głowę w piasek i to samo poradził Ablewskiemu .
Uważają że sprawa przycichnie , spadnie z forum , itp...
Co do sprawy sadowej o zniesławienie - czekam , czekam i nic , przypomnę lojalnie że 27-go minie trzeci miesiąc od zapewnień że zostanę zniszczony .
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-05-11, 21:44 ]
karmine - w sieci znalazłem taki film http://konstancinpzw12.ompzw.pl//filmy,1668.html widać na nim Ablewskiego w bluzie z kapturem palącego peta , z innym gościem który instuuje wędkarzy to jeden z tych gnoji którzy najechali mój dom , na końcu filmu rozdaje razem z A. klamoty uczestnikom , znasz go ?