[nawigacje GPS] Jakie macie GPS'y?
Re: [nawigacje GPS] Jakie macie GPS'y?
mam taki i mapa polski i europyISKA28 pisze:Nie wiedziałam gdzie to umiescic ale mnie ciekawi jakie gps'y macie bądz które byście komus polecici eksperci?![]()
Mi sie strasznie podoba Navroad ten nr430bt , ale wolała bym by miał mape Polski i europy zarówno.
auto mapa orginalny program i kupujac subskrybcje masz wybór
-
- Forum Audi A6 / A7
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- Masta
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2005
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
W aucie mam ory. nawigacje której zazwyczaj używam w swoim mieście.
Jak się gdzieś dalej wybieram to zazwyczaj jest to nawigacjaw moim tel HTC ONE. Mam dwie nawigacje, TomTom i Sygic której przeważnie używam i jest jak dla mnie super.
Znajomy jadąc na najnowszym Garminie, po zjechaniu z promu w Niemczech i przejechaniu 100km jego piękny garmin wyprowadził go w pola hehe chociaż mu mówiłem że na moim tel (Sygic) inaczej to wygląda. I mój tel dobrze pokazywał
Edit. On też w tym swoim Garminie ma tą antenę co ma niby pokazywać korki na drodze, ale za każdym razem jak jechaliśmy i pokazywało że będzie korek, to tak na prawdę go tam nie było. Tak że myślę że TomTom lepiej sobie z tym radzi.
Jak się gdzieś dalej wybieram to zazwyczaj jest to nawigacjaw moim tel HTC ONE. Mam dwie nawigacje, TomTom i Sygic której przeważnie używam i jest jak dla mnie super.
Znajomy jadąc na najnowszym Garminie, po zjechaniu z promu w Niemczech i przejechaniu 100km jego piękny garmin wyprowadził go w pola hehe chociaż mu mówiłem że na moim tel (Sygic) inaczej to wygląda. I mój tel dobrze pokazywał

Edit. On też w tym swoim Garminie ma tą antenę co ma niby pokazywać korki na drodze, ale za każdym razem jak jechaliśmy i pokazywało że będzie korek, to tak na prawdę go tam nie było. Tak że myślę że TomTom lepiej sobie z tym radzi.
Jest - Volvo C70 II 2.5T
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 1.9TDI 110KM
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
nie wiem czy to już było ale ja ściągnąłem na androida aplikację "panorama firm nawigacja". jest to darmowa aplikacja i działa w trybie offline.korzysta z technologii tom tom. ma parę funkcji np ostrzeganie o fotoradarach. niestety ma tylko mapę polski ale jest ponoć możliwość wykupienia innych państw. na razie miałem włączoną tylko raz i nie było najgorzej.