[A6C5]Zamek kreci sie w kolo
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
[A6C5]Zamek kreci sie w kolo
[A6C5] kluczyk w zamku kreci sie w kolo,tak ze niemozna otworzyc dzwi kierowcy z kluczyka,z pilota wszystko dziala jak trzeba.CZytalem gdzies ze to dobrz bo utrudni to zlodziejaszkowi dotarcie do srodka.Pytanie jest takie,czy w tym celu tak ktos to zrobil,czy poprostu jest zepsuty zamek?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
witam was wszystkich,słuchajcie jestem tu nowy jesli mozecie pomozcie w kazdy mozliwy sposob.Otoz to wszystkie drzwi mojego autka sa zablokowane i zamki/wkładki sie kreca w koło(pilota do centralnego zgubiłem ,posiadam tylko kluczyk zwykły), po przeczytaniu kilku podpowiedzi zdemotowałem grila w celu dostania sie do akumulatora.Otworzyłem klape i zaczał wyc alarm nastepnie sie wyłaczył.Potem odpiołem klemy w celu stukniecia klemami w te bolce (+ i -) w celu proby reakcij centralnego zamka i proby otwarcia lecz nieskutecznie.Nastepnie podłaczyłem aku inny i tez nic.Potem zaobserwowałem ze diody na drzwiach przestały mrygac/swiecic.Dalej odgiąłem drzwi i naciskałem wewnetrzny przycisk na drzwiach aby odblokowac centralny i proba opuszczenia szyb bez skotku.Potem udało mi sie na dlugim drucie zamatowac kluczyk moj i sprobowac go wlozyc do stacyjki i po kilku minutach udało sie wiec probuje nim przekrecic na raz sie udało lampki sie zapaliły na desce a przyciski w srodku znowu nie działały.I niewiem co dalej moge zrobic.Macie jakis pomysł? Pomozcie.