[ A6 C5] przednie lampy.....
-
- Forum Audi A6 / A7
tak panowie wszystko jasne lampy musze kupić typu D2S i to są lampy pasujące pod oryginalny xenon jakim mam bo myslałem ze jest dokładany.... taka lampa D2S kosztuje minimum 500zł sztuka.... jesli kupiłbym te tanie lampy i do tego zestaw HID to przedewszystkim auto nie przeszło by przeglądu gdyz są to lampy pod zarówki H1 i H7 pozatym oryginalne lamy mam samopoziomujace sie tamte by tego niemiały no i niewiadomo jak pasowała by wtyczka do nowej przetwornicy bo przy oryginalej jest podobno troszke inaczej i nie obeszłoby sie bez lutowania... cos takiego musiałbym mieć http://moto.allegro.pl/nowa-lewa-lampa- ... 24646.html
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
koledzy polecam papierek 2000 troche tarcia ,a jak mocno zmatowione 1200,1500,2000 po zeszlifowaniu g3 i lampa jak nowa i nie zmatowieje przez kolejne kilka latek sam to przerabialem.
Dwa co do rozklejania sam tez to robilem sa nadal szczelne i nie paroj , przed ta czynnoscia mi parowaly .jesli wam nie paruja od srodka niema koniecznosci rozklejania. Jesli musicie w zadnym przypadku nie uzywajcie kleju do szyb bo kolejny raz nie rozklejicie , najlepiej zpowrotem na ten co byl ewentualnie zwykly sylikon
Dwa co do rozklejania sam tez to robilem sa nadal szczelne i nie paroj , przed ta czynnoscia mi parowaly .jesli wam nie paruja od srodka niema koniecznosci rozklejania. Jesli musicie w zadnym przypadku nie uzywajcie kleju do szyb bo kolejny raz nie rozklejicie , najlepiej zpowrotem na ten co byl ewentualnie zwykly sylikon
-
- Forum Audi A6 / A7
ja mam bardzo mocno zmatowiałe i będe musiał zrobic tak jak piszesz z tymi trzema rodzajami papieru tylko jak go użyć?? najpierw 1200 1500 i 2000 czy na odwrót 2000 1500 i 1200
i tą pastą na koniec to polerować frotką na wiertarce czy ręcznie
? jest też pytanie czy po wypolerowaniu lamp na aucie moge je potem włożyc do piekarnika by oddzielić lustro od reszty. boje sie ze jak wypoleruje i włoże takie to coś znów zmatowieje.