[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
no fajne wozki......................ale ja tam stoje za konkretnym rs6............
oto i przyklad <quattro>
[ Dodano: 2010-03-30, 15:16 ]
co w polskich realiach jest ciezko znalesc takie wozki tak wypasione silnikowo........bo serja to sie juz kreci po kr......no jedynie w vtg maja takie wozki.............marzenie
[ Dodano: 2010-03-30, 15:18 ]
i to film jest z rosji:)
oto i przyklad <quattro>
[ Dodano: 2010-03-30, 15:16 ]
co w polskich realiach jest ciezko znalesc takie wozki tak wypasione silnikowo........bo serja to sie juz kreci po kr......no jedynie w vtg maja takie wozki.............marzenie
[ Dodano: 2010-03-30, 15:18 ]
i to film jest z rosji:)
AHK 4,2 V8.....next rs6 plus...dream car Audi Sport Quattro
dalsim1, Oczywiśmia miało byc ludzi ale jak zawsze wyszło chłopaki nie dali rady podjechać gadałem z maxem na ten tema powiedział że wrzuci to na główną bo może ktoś z poza Krk bedzie chciał podjechać a najwyżej bedziemy się umawiać na forum ale z tego co gadaliśmy już z chłopakami to godzina taka odpowiednia bedzie między 15 a 16 pod krokusem i musimy jeszczę ustalić kto ma grilla i kiełbaski kupimy i bedziemy zajadać
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2008
- Moje auto: RS6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 450KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
Spokojnych świąt ANANASY :D:P
Smacznego JOJKA i mokrego DYNGUSA...
Kurde nawet wierszyki sie pojawiaja :P:D
Te Chlopy zastanawiam sie ktos z was nad zmiana lusterka prawego na wieksze - chodzi mi o podmianke z Anglika
Bo szukalem na forum i nie moge nigdzie znalezc tematu 
Taka mala zmianke chcialem zrobic - mysle ze nie bedzie klopotu z podlaczeniem sterowania
jedynie kros podgrzewania z lewego by pasowalo podcianac
tzn od przekaznika :D Prosze o opinie !? :D
Smacznego JOJKA i mokrego DYNGUSA...
Kurde nawet wierszyki sie pojawiaja :P:D
Te Chlopy zastanawiam sie ktos z was nad zmiana lusterka prawego na wieksze - chodzi mi o podmianke z Anglika

Taka mala zmianke chcialem zrobic - mysle ze nie bedzie klopotu z podlaczeniem sterowania

dalsim1, mam info z niemieckiej strony o s6+ i tam wlasnie jest opisany caly setup adaptacji lusterta na wieksza od audi a8 D2............tez o tym myslalem..........bo nie wiem czemu dawali do pewnego roku male lusterko po prawej stronie............moze Panowie wiecie czemu tak???
a oto link do tego setapu http://www.derplus.com/content/view/24/27/
a oto link do tego setapu http://www.derplus.com/content/view/24/27/
AHK 4,2 V8.....next rs6 plus...dream car Audi Sport Quattro
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual