[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
ja mam kolege Toniach malowal mi poprzednie cale auto nie narzekam - od razu po malowaniu sie sprzedalo hehe jak chcesz namiar moge ci dac.Malowanie calego auta Mitsubishi Colt wynioslo mnie 3 tys.A mial zabawy w dopasowaniu oryginalnego body kitu(pod progi plus pod obydwa zderzaki).Mam do niego jedno zastrzezenie czas czas czas jest nieslowny ale talent ma 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Wiesz co tu nie chodzi o to gdzie, tylko bratu jeden koleś zrobił parking z samochodu i "zapłacił" mojemu bratu ropą od siebie z auta. Ja zalałem te kilka litrów. Nie wiem skąd było. No i mam a w piwnicy jeszcze trochę tego jest. Ale dopiero w lecie to wleję bo się boję. Teraz w baku jest 30 l z orlena i STP - środek do ropy.
Brat chciał pomóc - a wyszło jak zwykle.
Gdybym tylko wiedział. <niewiem>
Człowiek się całe życie uczy.
A do autka teraz muszę pociągiem pomykać bo na wsi zamarzło.
Brat chciał pomóc - a wyszło jak zwykle.
Gdybym tylko wiedział. <niewiem>
Człowiek się całe życie uczy.
A do autka teraz muszę pociągiem pomykać bo na wsi zamarzło.
witam:)
skrzynia moja bedzie reanimowana w poniedzialek............tylko teraz jazda bez wbijania biegow a nie tak jak w cuprze co stopilem sprzeglo cale nie mowiac o remontach skrzyni .....a jezdzila sie dobrze....podobnie jak skrzynia klowa.....oj przydalo by sie takie cos ale nie na miasto niestety...tylko na jakies wyzycie.....haahaha
skrzynia moja bedzie reanimowana w poniedzialek............tylko teraz jazda bez wbijania biegow a nie tak jak w cuprze co stopilem sprzeglo cale nie mowiac o remontach skrzyni .....a jezdzila sie dobrze....podobnie jak skrzynia klowa.....oj przydalo by sie takie cos ale nie na miasto niestety...tylko na jakies wyzycie.....haahaha
AHK 4,2 V8.....next rs6 plus...dream car Audi Sport Quattro
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2008
- Moje auto: RS6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 450KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
Siema OOOO maniacy...
Sluchajcie mam prosbe do kogo kolwiek z was!! Czy bedzie ktos wolny w niedziele w godzinach popoludniowych miedzy 14 - 16 (dotyczy tych ktorzy beda w PON. na spocie)
Chodzi mi o to ze podjechal bym gdzies lub do kogos i zostawil materialy dla madmajster i greg307 poniewaz nie dam rady przyjechac na PON. spocika 
Niestety w pracy sie nie ulozylo tak jak chcialem
Czekam na jakis odzew
Dzieki...Pozdrawiam :D
Sluchajcie mam prosbe do kogo kolwiek z was!! Czy bedzie ktos wolny w niedziele w godzinach popoludniowych miedzy 14 - 16 (dotyczy tych ktorzy beda w PON. na spocie)

Niestety w pracy sie nie ulozylo tak jak chcialem

Czekam na jakis odzew
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Spot bedzie tak jak zawsze a teraz to lato jest a nie mrozy my nieraz bylismy i było nawet -15 a co do miejsca zobacz sobie na 1 strone i zapraszamy bo zawsze jest miło :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A spotykamy sie pod krokusem na parkingu wielopoziomowym na 1 piętrze o godzinie 20:00
A spotykamy sie pod krokusem na parkingu wielopoziomowym na 1 piętrze o godzinie 20:00