Jarecki87, Michał pompę sobie przerobił , a ty wałki masz dobre Ja wam coś powiem tylko sprint z pod świateł to rozstrzygnie Także poniedziałek godz 20:00 bora Komorowskiego zapraszam
The Rock pisze:Ja wam coś powiem tylko sprint z pod świateł to rozstrzygnie
Rock'u
Znów Jarecki87 stwierdzi "..nie dziś, bo coś mi muli - może to N75.."
Albo, że się nie wypróżnił
MikeeNHa, objechałeś rock'a?? Hahhaha, ale mu się musiał skurczyć.
Koledzy, 28 IV 2013 biegnę maraton (42.195km), mogę liczyć na Wasz doping gdzieś na trasie? W Hucie może jakoś się ustawicie po drodze, poniżej zamieszczam link z wytyczoną mapą:
Przez pierwsze 20km biegnie tyle osób, że raczej mnie nie odnajdziecie, potem peleton się rozciąga coraz bardziej. Jak umówimy się powiedzmy pod plazą na Al. Pokoju (chyba 33 kilometr) i jakoś wspomożecie dobrym słowem to na pewno mi to dużo da, a jak ktoś z Was zdecyduje się mi potowarzyszyć biegnąc obok przez powiedzmy kilometr, będę wtedy bardzo wdzięczny. Zwykle po 30km pojawia się kryzys i odechciewa się żyć.
[quote="Wyrwiząb"]Koledzy, 28 IV 2013 biegnę maraton (42.195km), mogę liczyć na Wasz doping gdzieś na trasie? W Hucie może jakoś się ustawicie po drodze, poniżej zamieszczam link z wytyczoną mapą:
Przez pierwsze 20km biegnie tyle osób, że raczej mnie nie odnajdziecie, potem peleton się rozciąga coraz bardziej. Jak umówimy się powiedzmy pod plazą na Al. Pokoju (chyba 33 kilometr) i jakoś wspomożecie dobrym słowem to na pewno mi to dużo da, a jak ktoś z Was zdecyduje się mi potowarzyszyć biegnąc obok przez powiedzmy kilometr, będę wtedy bardzo wdzięczny. Zwykle po 30km pojawia się kryzys i odechciewa się żyć.[/
quote]
Jeśli tylko będę czasowy to w Hucie będziesz miał doping
jakby Cię ładnie umalować, perukę na głowę nabić i brodę taliba skosić, to może by było jak na tym filmiku????
[ Dodano: 2013-04-09, 22:42 ]
rubio pisze:Qrna jak Mona bez koszulki pobiegnie
[ Dodano: 2013-04-09, 22:45 ]
feeble3 pisze:Wyrwiząb, doping? Nie ma sprawy, załatwimy testosteron, metanabol, winstrol itd strzał w dupe na trasie i biegniesz jak afrykański sprinter