Nadzieja umiera ostatniaJarecki87 pisze:spoko dam radę o to się nie martw
[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
The Rock
-
MikeeNHa
-
MikeeNHa
-
MikeeNHa
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Albo, że się nie wypróżniłMikeeNHa pisze:Rock'uThe Rock pisze:Ja wam coś powiem tylko sprint z pod świateł to rozstrzygnie
Znów Jarecki87 stwierdzi "..nie dziś, bo coś mi muli - może to N75.."
MikeeNHa, objechałeś rock'a?? Hahhaha, ale mu się musiał skurczyć.
Koledzy, 28 IV 2013 biegnę maraton (42.195km), mogę liczyć na Wasz doping gdzieś na trasie? W Hucie może jakoś się ustawicie po drodze, poniżej zamieszczam link z wytyczoną mapą:
Przez pierwsze 20km biegnie tyle osób, że raczej mnie nie odnajdziecie, potem peleton się rozciąga coraz bardziej. Jak umówimy się powiedzmy pod plazą na Al. Pokoju (chyba 33 kilometr) i jakoś wspomożecie dobrym słowem to na pewno mi to dużo da, a jak ktoś z Was zdecyduje się mi potowarzyszyć biegnąc obok przez powiedzmy kilometr, będę wtedy bardzo wdzięczny. Zwykle po 30km pojawia się kryzys i odechciewa się żyć.
-
The Rock
[quote="Wyrwiząb"]Koledzy, 28 IV 2013 biegnę maraton (42.195km), mogę liczyć na Wasz doping gdzieś na trasie? W Hucie może jakoś się ustawicie po drodze, poniżej zamieszczam link z wytyczoną mapą:
Przez pierwsze 20km biegnie tyle osób, że raczej mnie nie odnajdziecie, potem peleton się rozciąga coraz bardziej. Jak umówimy się powiedzmy pod plazą na Al. Pokoju (chyba 33 kilometr) i jakoś wspomożecie dobrym słowem to na pewno mi to dużo da, a jak ktoś z Was zdecyduje się mi potowarzyszyć biegnąc obok przez powiedzmy kilometr, będę wtedy bardzo wdzięczny. Zwykle po 30km pojawia się kryzys i odechciewa się żyć.[/
quote]
Kogo to obchodzi
Przez pierwsze 20km biegnie tyle osób, że raczej mnie nie odnajdziecie, potem peleton się rozciąga coraz bardziej. Jak umówimy się powiedzmy pod plazą na Al. Pokoju (chyba 33 kilometr) i jakoś wspomożecie dobrym słowem to na pewno mi to dużo da, a jak ktoś z Was zdecyduje się mi potowarzyszyć biegnąc obok przez powiedzmy kilometr, będę wtedy bardzo wdzięczny. Zwykle po 30km pojawia się kryzys i odechciewa się żyć.[/
quote]
Kogo to obchodzi
-
MikeeNHa
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
jakby Cię ładnie umalować, perukę na głowę nabić i brodę taliba skosić, to może by było jak na tym filmiku????MikeeNHa pisze:
Wyrwiząb
Jeśli tylko będę czasowy to w Hucie będziesz miał doping
[ Dodano: 2013-04-09, 22:42 ]
rubio pisze:Qrna jak Mona bez koszulki pobiegnie
[ Dodano: 2013-04-09, 22:45 ]
Jak gepard za gazeląfeeble3 pisze:Wyrwiząb, doping? Nie ma sprawy, załatwimy testosteron, metanabol, winstrol itdstrzał w dupe na trasie i biegniesz jak afrykański sprinter