Tam gdzie uczyłem latać się na paralotni i gdzie fotografowałem swoje autko gdy wstawiałem fotki po przyciemnieniu szyb. Bodzów, wyjeżdża się do góry ale rocku tam nie da rady. Po pierwsze moccensored pisze:
Jeszcze był jakiś fort ale teraz nie mogę skojarzyć gdzie to było , a też ładne widoczki tam są
[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

A tak tak, a jak różnicowy zadziała to nawet JEDNO KOÂŁO, a nie nie ośkaJarecki87 pisze:jeszcze zapomniałeś o napędzie na jedną ośkę
Fotki z tego miejsca są tutaj w opisie mojej fury na drugiej stronie:
moje-25-tdi-bau-dlugo-wyszukiwane-vt46506.htm
Ostatnio zmieniony 01 mar 2013, 16:12 przez Wyrwiząb, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

Też tam kopulować jeździłeś za kawalerskich czasów??censored pisze:O to mi właśnie chodziłoWyrwiząb pisze:Tam gdzie uczyłem latać się na paralotni i gdzie fotografowałem swoje autko gdy wstawiałem fotki po przyciemnieniu szyb. Bodzów, wyjeżdża się do góry ale rocku tam nie da rady. Po pierwsze moccensored pisze:
Jeszcze był jakiś fort ale teraz nie mogę skojarzyć gdzie to było , a też ładne widoczki tam sąpo drugie siadnięte ze starości zawieszenie.
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

No no, tylko przez zaparowane szyby to słabo ją widać. A jak policja zastuka to prędko majtki na tyłek i koniec miłości hehecensored pisze:A ja nie wiem o czym ty mówisz. Piękna panorama Krakowa stamtąd jest![]()
Miejsce jest tam fajne, ale pora roku wyjątkowo niezdjęciowa. Może poczekamy miesiąc z tym plenerem. 18 to stanowczo za późno, wiem bo sam robię zdjęcia. Ja wiem, że są statywy ale jak jedno auto obfoci to już się zrobi 18:30 i po ptokach, albo pozostaną tylko nocne.
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

No w sumie tak, tylko trzeba gałęzią komary z tyłka odganiaćcensored pisze:A kto powiedział , że w aucie............. oglądałem panoramęWyrwiząb pisze:No no, tylko przez zaparowane szyby to słabo ją widać.![]()
![]()
![]()
No ale to co ? Nie możemy się "zebrzyć" wcześniejWyrwiząb pisze:Miejsce jest tam fajne, ale pora roku wyjątkowo niezdjęciowa. Może poczekamy miesiąc z tym plenerem. 18 to stanowczo za późno, wiem bo sam robię zdjęcia. Ja wiem, że są statywy ale jak jedno auto obfoci to już się zrobi 18:30 i po ptokach, albo pozostaną tylko nocne.
ÂŻeby to miało sens to trzeba się tam zjawić około południa. Albo niedziela?
-
madmajster
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
chciałbym być ale.... niestety w pracy wprowadzili mi system 3zmianowy i akurat od jutra będę pracował 14;00-22;00The Rock pisze:Kto jutro na spocieLetnie już macie założone

A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...