[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
Koledzy 
Kiedyś na SPOCIE był poruszony temat wybrania się wspólnie na Gokarty. Ostatnio buszując po internecie wpadła mi strona moim zdaniem z dość konkretnym torem w Krakowie
.
Jeśli byśmy się zdecydowali to zamiast SPOTU pod Krokusem można było by zarezerwować taki tor na 60 minut lub na 90 minut i porywalizować trochę

Poniżej zamieszczam link do stronki. Przeglądnijcie wszystko sobie : miejsce ( czy każdemu pasuje ), cennik ( która opcja by Nas interesiła
pewnie sporo będzie zależne od ilości osób, które by się pisały na taką formę SPOTA
)
tor otwarty :
Poniedziałek - Piątek : 15:oo - 22:oo
http://elikart.pl/
ELO !

Kiedyś na SPOCIE był poruszony temat wybrania się wspólnie na Gokarty. Ostatnio buszując po internecie wpadła mi strona moim zdaniem z dość konkretnym torem w Krakowie

Jeśli byśmy się zdecydowali to zamiast SPOTU pod Krokusem można było by zarezerwować taki tor na 60 minut lub na 90 minut i porywalizować trochę

Poniżej zamieszczam link do stronki. Przeglądnijcie wszystko sobie : miejsce ( czy każdemu pasuje ), cennik ( która opcja by Nas interesiła

tor otwarty :
Poniedziałek - Piątek : 15:oo - 22:oo
http://elikart.pl/
ELO !

The RockThe Rock pisze:MikeeNHa, Ja bym to widział tak 10 osób 5 pierwszych smiga zmiana po 45minut i drugie 5 osób po 45minut (90min x 5 gokartów = 540zł) czyli na 10 osób wychodzi po 54zł i każdy jeździ po 45 min . Ja jestem za
Szczegóły jak najbardziej do ustalenia, choć powiem Ci, że nie widzę jazdy non stop przez 45 minut

Wszystko zależy od ilości osób chętny, żeby w takiej formie się spotkać i pościgać się

ps. więc kto jest chętny niech pisze i będziemy się zastanawiać i dyskutować

Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 13:28 przez MikeeNHa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
pany ! zabieram się poważnie za temat gazu(niestety). Wypowiecie się w <font color='red'><b>censored</b></font> gdzie co i jak?
tzn nie chce dawać auta byłe Cześkowi co zamontuje za 2-3tys i dobra je
po prostu szukam gazownika w krk który zamontuje mi te torpede w koło weźmie dobre piniondze za dobrą robote

A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
-
- Forum Audi A6 / A7
Wy tu nie pierdzielcie o gazie tylko jest pytanie czy jesteście chętni na gokarty
A tu tak przy okazji kozaki http://www.sw-tuning.de/Front-Rueckleuc ... 33575.html

-
- Forum Audi A6 / A7
ZIELONE :Drubio pisze: i wtryski hana
JA się nie pisze- i Jakby to powiedział The Rock, ''walisz w **uja'' przyjeżdżaj -jednak mnie w pon nie będzie (choróbsko mnie dopadło okrutne)

sebek 320eurów za takie coś??

DZWONIÂŁEM... 2900zł plus 100zł za wlew w klapce, plus 100zł za cośtam do 200km jak będę chciał potem podniesc moc silnika. na 11.01.2013 mam termin-

A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
No ja wspominałem o tym i oczywiście jestem chętny. Chociaż to 45 minut to kawał jazdy i nie wiem czy damy radę. Może po 30?MikeeNHa pisze:The RockThe Rock pisze:MikeeNHa, Ja bym to widział tak 10 osób 5 pierwszych smiga zmiana po 45minut i drugie 5 osób po 45minut (90min x 5 gokartów = 540zł) czyli na 10 osób wychodzi po 54zł i każdy jeździ po 45 min . Ja jestem za
Szczegóły jak najbardziej do ustalenia, choć powiem Ci, że nie widzę jazdy non stop przez 45 minuthehe..
![]()
Wszystko zależy od ilości osób chętny, żeby w takiej formie się spotkać i pościgać się
ps. więc kto jest chętny niech pisze i będziemy się zastanawiać i dyskutować
[ Dodano: 2012-12-14, 18:17 ]
Ty się tak nie wyrywaj, bo kochanego ciałka masz najwięcej i w konfrontacji z takim Majkimenha to pewnie w sadło (miało być tyłek) dostanieszThe Rock pisze:MikeeNHa, Temat odpada u nas tak jak zawsze