[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- smooc666
- Forum Audi A6 / A7
dzien dobry:-)
kurcze ja bym dzisiaj przyjechal ale pozyczylem mlodej autko bo do stolicy pomknela na testy. a przeciesz focusem nie bede nawet przyejzdzal zeby spota nei psuc:-) takze milej zabawy zycze:-P i udanego spocika pozdro dla wszystkich
kurcze ja bym dzisiaj przyjechal ale pozyczylem mlodej autko bo do stolicy pomknela na testy. a przeciesz focusem nie bede nawet przyejzdzal zeby spota nei psuc:-) takze milej zabawy zycze:-P i udanego spocika pozdro dla wszystkich
razem balujemy
razem umieramy
BAD BOYS do samego konca
razem umieramy
BAD BOYS do samego konca
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Czemu masz nie przyjechać??smooc666 pisze:dzien dobry:-)
a przeciesz focusem nie bede nawet przyejzdzal zeby spota nei psuc:-)
Po prostu jak będzie zdjęcie to każemy ci odjechać :mrgreen: (żeby zdjęcia nie psuć) Ale być musisz - to nie jest żadne usprawiedliwienie, że nie możesz 6 przyjechać. A odrobić nieobecności się nie da.
Panowie nie bedzie ktos moze jechal z rejonu wieliczki na spota???
bo moja eska sie jest na Mokrej a nie wiem czy brovvvar bedzie swoja a nie przyjade fiatem 126p bo glupio tak ze jak ktos by jechal z rejonu wieliczki to by mnie zgarnal pod tesco na wielickiej
[ Dodano: 2010-01-18, 13:34 ]
a co chlopakow z mokrej to polecam Wojtka bo jest jeszcze Janusz ale ja u Wojtka robie przewaznie wozki:)ale Janusz tez jest dobry
bo moja eska sie jest na Mokrej a nie wiem czy brovvvar bedzie swoja a nie przyjade fiatem 126p bo glupio tak ze jak ktos by jechal z rejonu wieliczki to by mnie zgarnal pod tesco na wielickiej
[ Dodano: 2010-01-18, 13:34 ]
a co chlopakow z mokrej to polecam Wojtka bo jest jeszcze Janusz ale ja u Wojtka robie przewaznie wozki:)ale Janusz tez jest dobry
AHK 4,2 V8.....next rs6 plus...dream car Audi Sport Quattro