Witam , problem polega na tym ze dzis niunia miala odpiety akumulator na jakies 4 godz, po tym czasie podpiolem aku wpisalem kod w radyjku i ruszylem do pracy. W drodze zauwazylem ze cos nie tak jest ze skrZynia tzn przy redukcji biegow np jak dojezdzam do krzyzowki to obroty spadaja prawie do 200 , po calkowitym zatrzymaniu auta troche jeszcze kuleja a potem wracaja na swoje miejsce czyli 800 dodam tez ze trzesie autem (czuc na fotelu wibracje) zauwazylem tez ze jakby sie dusila badz brakowalo gazu (zbiornik prawie pelen) jak jade na dolnych obrotach i dodaje gazu (rowniez czuc wibracje na fotelu) ale najdziwniejsze jest to ze spadlo mi spalanie

odkad mam audi to nie zeszlem ponizej 11,8 n tej trasie a dzis ku mojemu zaskoczeniu wynik 9.9

w drodze powrotnej troszke przycislem (ok 160 km/h) i wynik wyszedl 10,2
Pytanie do was brzmi - co sie moglo stac po tym odlaczeniu aku? czy mugl sie zrestartowac komp od gazu i tzeba jechac na regulacje ? i o co chodzi z ta skrzynia ?
podrawiam
edit: raduktor , listwy oraz filtry wymienione niecale 2000 km temu. W piatek bylem na darmowym przegladzie i gosciu powiedzial ze wszystko jes ok - jedynie zmiejszyl cisnienie na 1,15 bo powiedzial ze bylo za duze