szukałem trochę informacji na temat montażu webasto w A6 C7 ale niestety nie znajduję odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.
Mianowicie upatrzyłem sobie A6 C7. Auto nie posiada fabrycznego webasto a ja jeśli je kupię to chciałbym je wyposażyć w oryginalne ogrzewanie postojowe, tak aby można było je sterować z MMI lub pilota.
I tu powstaje pytanie - czy w A6 instalacje elektryczna w wersji bez webasto jest przygotowana do takiego montażu czy konieczne jest dokładanie / wymiana wiązek kablowych etc?
( spotkałem się wiele razy z tym, że auta miały wiązki o wiele bardziej rozbudowane niż wskazywało na to wyposażenie i w wielu przypadkach dokładanie jakiś tam elementów nie stanowiło problemu )
Ciężko trafić w fajnych pieniądzach autko z ładnym wypasem tzn., każda jest inna i trudno znaleÂźć taką aby była w 100% ok, to też postanowiłem upolować "kompromis" a to czego mi brakuje dołożyć.
Ma ktoś jakieś informacje n/t ?
Oczywiście z dostępnością części nie ma wielkiego problemu. Pytanie tylko czy montaż to rozbebeszanie auta do cna żeby to spiąć z paliwem, elektryką i MMI itp, czy w fabryczne miejsca wchodzi jak ta lala

Pozdrawiam