Witam , chce sobie kupić Audi A6 C6 ale wiedzę że większość modeli (tych tańszych) mają manualną klime ... stąd moje pytanko. Czy jak kupie np taki
STEROWNIK
i go założę w miejsce tej manualnej to będzie działała mi klimatyzacja automatycznie (climatronik) ? Czy trzeba coś jeszcze dokupić i co takiego oraz jakie są tego koszta ?
Pozdrawiam
[A6 C6] Zmiana klimatyzacji z manualnej na climatronika
Re: [A6 C6] Zmiana klimatyzacji z manualnej na climatronika
kolego motor wskazuje że masz raczej c5 , natomiast jeśli chodzi o klimę w c6 różnica polega tylko na wyświetlaczu , działa tak samo jak w półautomatycznych chociaz też climatronic się zowią ... :lol:Caporeira pisze:Witam , chce sobie kupić Audi A6 C6 ale wiedzę że większość modeli (tych tańszych) mają manualną klime ... stąd moje pytanko. Czy jak kupie np taki
STEROWNIK
i go założę w miejsce tej manualnej to będzie działała mi klimatyzacja automatycznie (climatronik) ? Czy trzeba coś jeszcze dokupić i co takiego oraz jakie są tego koszta ?
Pozdrawiam
GPW
Nie rozumiem tych odbiorców takich furasów. Kupuje Audika z salonu i... nie domawia automatycznej klimy :shock: Czemuż mnie też nie może być stać na nowe z salonu, jakbys odemnie kupil mialbym na pewno automatyczna klime :P:P:P
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Myślmy...
widzisz , podobnież jest w BMW pokrętła w 530 z 2007 r. skóra i całe wypos. a są pokrętła klimy czarne plastiki niczym w Fiacie Uno :lol: ...kolega26 pisze:Nie rozumiem tych odbiorców takich furasów. Kupuje Audika z salonu i... nie domawia automatycznej klimy :shock: Czemuż mnie też nie może być stać na nowe z salonu, jakbys odemnie kupil mialbym na pewno automatyczna klime :P:P:P
w C6 podobnie , a4 , a3 wyświetlacze a C6 półautomaty i tez skóra itd ...
GPW
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2007
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
... to znaczy których sygnałów nie będzie dostawała? :lol: .... tak jak napisałeś - jest czujnik nasłonecznienia i kilka innych... (cały czas mówimy o klimatronicu z "pokrętłami" a nie z LCD... )... :lol:jankes6 pisze:no ale jak jest climatroni to jest też np. czujnik nasłonecznia + kilka innych więc jak ma działac opcja auto skoro nie będzie dostawała odp. sygnałów?