[A6 C6] Klimatyzacja brak zasilania na sprężarce schemat
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI CCAA 299KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[A6 C6] Klimatyzacja brak zasilania na sprężarce schemat
Witam szukam schematu elektrycznego do klimy A6 C6 2,0TDI, mam kłopot z klimą, wentylator działa, klima nabita na VAGu 62% 0,65A ciśnienie 92 PSI (6.35 Bara) nie zmienia się mimo włączonej i wyłączonej klimy, przekaźnik pstryka bezpieczniki sprawdzone wiązka od bezpieczników do sprężarki sprawdzona, ale zanika napięcie na sprężarkę masa jest prawidłowa lecz prąd na przewodzie ( niebieski z brązowym ) pod multimetrem jest 4V na wyłączonej oraz 12,3V na włączonej klimie, te pomiary z multimetra są nie miarodajne więc sprawdziłem pod obciążeniem na żarówce 5 W nie świeci zanika napięcie. Proszę o pomoc może ktoś ma schemat klimy lub jakieś informacje na temat możliwej przyczyny.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 ARS 299KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Re: [A6 C6] Klimatyzacja brak zasilania na sprężarce schemat
https://www.kolhosniki.ru/elsaonline&ma ... RE&gkb=JZJ
Wejdź tu i naciśnij żółty trójkąt w górnym lewym rogu, powinno Cie wyrzucić do spisu treści schematów. Akurat tu wybrałem C6 2006r. BRE. Jak znasz język z drutu kolczastego to poradzisz sobie, a jak nie to przetłumacz Google Translate. Mi obrazki działają tylko na Operze
Wejdź tu i naciśnij żółty trójkąt w górnym lewym rogu, powinno Cie wyrzucić do spisu treści schematów. Akurat tu wybrałem C6 2006r. BRE. Jak znasz język z drutu kolczastego to poradzisz sobie, a jak nie to przetłumacz Google Translate. Mi obrazki działają tylko na Operze