Witam, pacjent to moje audi dziś układ został uszczelniony i napełniony nowym czynnikiem i olejem, w pierwszej kolejności nie uruchamiał się wentylator, sprawę ogarnąłem już sam i wymieniłem bezpiecznik 40A i zaczął pracować, ale mam wątpliwości co do jego pracy, czyli odpalam samochód wolne obroty, włączam klimatyzację i układ zaczyna pracować tzn zimne powietrze jak najbardziej leci z kratek, natomiast wentylator od klimy pracuje na swoich maksymalnych obrotach cały czas, mam wrażenie że przedtem jakoś inaczej to pracowało, czy ktoś mi odpowie jak to pracuje w waszych A6-stkach

?? ewentualnie jakie bloki sprawdzić vcds-em itp bo z klimą przyznam się szczerze mam pierwszy raz do czynienia, wiem też że goście w serwisie wymienili mi jakąś kostkę na samym dole skraplacza taką na 4 piny bo stwierdzili że przewody są przetarte, czy istnieje możliwość że pomieszali przewody i wentylator czyta jakiś głupi sygnał z tegoż własnie czujnika i nawala na pełnych obrotach

jeśli nie odpowiadam/nie odpisuje długo znaczy że mnie nie ma w kraju i nie mam czasu, co robić ? cierpliwie czekać