Wąż elastyczny dolny od chlodnicy
Wąż elastyczny dolny od chlodnicy
Witam.
Potrzebuję kupić wąż elastyczny od chłodnicy , jest to dolny, gruby, przy pasku skreca w dół. Takie jakby kolanko. I na tym kolanku właśnie zrobila sie mała dziurka i na postoju leci plyn. Do silnika 2.4 V6 z 98r avant tiptronic.
Gdzie można kupić takie cudo? Najlepiej: Warszawa, Pruszków, Grodzisk Mazowiecki. Potrzebuje pilnie na poniedziałek. Może ma ktoś uzywke w dobrym stanie?
[ Dodano: 2016-03-30, 21:51 ]
Witam
Posiada ktoś schemat układu chłodzenia a6 c5 2.4?
Potrzebuję kupić wąż elastyczny od chłodnicy , jest to dolny, gruby, przy pasku skreca w dół. Takie jakby kolanko. I na tym kolanku właśnie zrobila sie mała dziurka i na postoju leci plyn. Do silnika 2.4 V6 z 98r avant tiptronic.
Gdzie można kupić takie cudo? Najlepiej: Warszawa, Pruszków, Grodzisk Mazowiecki. Potrzebuje pilnie na poniedziałek. Może ma ktoś uzywke w dobrym stanie?
[ Dodano: 2016-03-30, 21:51 ]
Witam
Posiada ktoś schemat układu chłodzenia a6 c5 2.4?
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
poszukaj który to: http://etka.cc/audi/part_single/catalog ... 253/lang/e
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Leszek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mateusz
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
To spójrz na węże FEBI BILSTEIN 36279 i TOPRAN 110 664. Są to zamienniki węża oryginalnego, trochę powinny wytrzymać. Wiem, że druga marka nie jest jakaś super, ale można kupić nówkę w dość przystępnej cenie (spokojnie <100 zł). Z tym dwóch wybrałbym FEBI albo używany oryginał, tylko że trudno go dostać.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Leszek
- Silnik: 2.5TDI 163KM
- Kontakt:
Witam wszystkich.
Odświeżam temat, ponieważ po wymianie nieszczesnego węża wszystko było ok aż do wczoraj. Ucieka mi plyn chlodniczy, nawet po odpuszczeniu korka zbiorniczka wyrownawczego. Po otwarciu maski widać że z lewej strony chłodnicy jest mokro (strona pasażera), pod autem kałuża, caly plyn poleciał przez noc. Są jakieś newralgiczne miejsca z ktorych aż tak może uciekać? Może to być miejsce w którym wąż wchodzi do chlodnicy, na cybancie?
Odświeżam temat, ponieważ po wymianie nieszczesnego węża wszystko było ok aż do wczoraj. Ucieka mi plyn chlodniczy, nawet po odpuszczeniu korka zbiorniczka wyrownawczego. Po otwarciu maski widać że z lewej strony chłodnicy jest mokro (strona pasażera), pod autem kałuża, caly plyn poleciał przez noc. Są jakieś newralgiczne miejsca z ktorych aż tak może uciekać? Może to być miejsce w którym wąż wchodzi do chlodnicy, na cybancie?
- Xray T2
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.4 136KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna
Odgrzeje, ma ktoś nr części z rysunku nr 16
Dołożone:
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
- Xray T2
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.4 136KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna
Niezła cena, pytam bo w miejscu gdzie na zgięciu nie wygląda za ciekawie ruda robi swoje. W razie awarii tej rurki to można by ja zastąpić ja czymś innym.mat1324 pisze:Jeśli chodzi o rurę, to numer zależy od numeru VIN.
078121081J - do 4B-X-131000
078121081M - od 4B-X-131001 do 4B-1-120000
078121081Q - od 4B1-120001
W ASO dostępny jest już tylko ostatni numer i kosztuje jedyne 400 zł.
Dołożone: