Chciałem zrobić jedno a uwaliłem drugie A dokładnie chodzi o trójnik który znajduje się przy zbiorniczku wyrównawczym. Od zbiorniczka idzie ok 10cm węża i jest trójnik (potrzebuje taki zakupić,może ma ktoś nr jego.)
Zaznaczone na zielono.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2016, 21:59 przez Xray T2, łącznie zmieniany 1 raz.
Dołożone:
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
A najgorsze jest to,że zawsze coś wyskoczy sobotę popołudniu.
Dołożone:
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
A może w castoramie albo w norauto bym coś znalazł, bo tylko to w niedziele otwarte. A jak nie to w poniedziałek poszukam.
Dołożone:
taką średnicę mają wężę paliwowe , na pewno coś będzie...ja u Siebie byłem w IC , Gordonie itd. i nie mieli , dopiero niezawodny sklep motozbyt u pana "zdzisia" mnie uratował w poniedziałkowe przedpołudnie
Dobrze,że służbowe pod domem stoi podjadę jutro do castoramy,jula i norauto może coś się trafi.
Dołożone: