Miał ktoś może już taką sytuacje? Konieczna jest rozbiórka kokpitu tudzież tunelu środkowego?
Domyślam się, że odpływ mógł się zatkać..
U mnie nie ma czegoś takiego, tylko różnica temperatur, żadnych zapachów, a mam na pewno wszystko idealnie z klimatyzacją, bo samochód kupiony od właściciela serwisu klimy i u mnie też wszystko robione na czas.de_never pisze:Mam pytanie do was, tez czujecie taka wilgoc z klimy przez chwile jak przelaczycie na fukcje econ? U mnie klima 2x juz odgrzybiana, nowy filtr a jak uzywam klimy to pozniej z rana albo po wlaczeniu econ taki zapach wilgosci sie wydostaje z nawiewow przez chwile.
U mnie podobnie klima chodzi jest ok jak wylacze zaczyna smierdziec przez jakis czas obstawiam parownik badz zapchany lejek ktory odprowadza wodede_never pisze:Mam pytanie do was, tez czujecie taka wilgoc z klimy przez chwile jak przelaczycie na fukcje econ? U mnie klima 2x juz odgrzybiana, nowy filtr a jak uzywam klimy to pozniej z rana albo po wlaczeniu econ taki zapach wilgosci sie wydostaje z nawiewow przez chwile.