[ A6 C5] Przekaźnik 385
[ A6 C5] Przekaźnik 385
Witam . Mam pytanie odnośnie przekaźnika 385 . Zauważyłem, że nie kręci mi się wentylator od klimatyzacji . Podłączyłem go na krótko i chodzi , sprawdziłem czy do kostki dochodzi napięcie - ale nie ma . Wyczytałem , że może to być przekaźnik 385 , zdjąłem obudowę pok kierownicą , a tu zonk. Nie ma przekaźnika i nawet nie ma gdzie go wsadzić . U góry mam tylko jeden po prawej stronie a reszta miejsc jest pusta . Czy przed liftem nie było tego przekaźnika?
- danielmarek
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Poczytaj, może pomoże
a6-c5-przekaznik-i-dmuchawy-vt27074.htm
a6-c5-przekaznik-i-dmuchawy-vt27074.htm
lpiatek, coś mi ten przekaźnik nie pasuje jako sterujący wiatrakiem wg etki odpowiada za solardach albo żle szukam zerknij tutaj a6-c5-gdzie-przekaznik-wiatraka-klimy-vt2696.htm
Cześć koledzy,
Trochę odgrzeje kotleta z tego tematu. Ipiatek mam dokładnie taką samą sytuację jak ty tzn. rozmieszczenie przekaźników pod kierownica i problem z niedziałającym wentylatorem z lewej strony. Po podłączeniu na krótko działa, bezpieczniki wszystkie dobre ale napięcie do kostki koło zbiorniczka wspomagania nie dochodzi.
Czy po nabiciu klimy wszystko wróciło do normy tzn. wentylator zaczął się kręcić?
Trochę odgrzeje kotleta z tego tematu. Ipiatek mam dokładnie taką samą sytuację jak ty tzn. rozmieszczenie przekaźników pod kierownica i problem z niedziałającym wentylatorem z lewej strony. Po podłączeniu na krótko działa, bezpieczniki wszystkie dobre ale napięcie do kostki koło zbiorniczka wspomagania nie dochodzi.
Czy po nabiciu klimy wszystko wróciło do normy tzn. wentylator zaczął się kręcić?