Problem polega na tym że gdy odpalę auto to climatronic miga przez jakieś 2 minuty po czym świeci cały czas, i gdy nastawie na ciepłe powietrze to leci cały czas zimne powietrze, Vag-a podłączałem i żadnych błędów nie ma czytałem że jest możliwość kodowania ale nie wiem jak to się robi proszę o pomoc bo zima już tuż tuż.
Proszę o pomoc brak ogrzewania
Proszę o pomoc brak ogrzewania
Witam niedawno kupiłem Audi A6 C5 2.4 quattro i mam problem z ogrzewaniem.
Problem polega na tym że gdy odpalę auto to climatronic miga przez jakieś 2 minuty po czym świeci cały czas, i gdy nastawie na ciepłe powietrze to leci cały czas zimne powietrze, Vag-a podłączałem i żadnych błędów nie ma czytałem że jest możliwość kodowania ale nie wiem jak to się robi proszę o pomoc bo zima już tuż tuż.
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
"W trakcie eksploatacji silnika w układzie chłodzenia odkłada się kamień, produkty korozji oraz inne osady i szlamy będące produktami degradacji płynu chłodzącego."
Więc tutaj masz co i jak (co prawda przykład na innym aucie, ale procedury są takie same) http://przemekr.blogspot....limatronic.html
Trochę zabawy jest, ale powinno pomóc
Pozdrawiam.
Warsztat, naprawy Audi A6.