Autko mam od kilku miesiecy i o ile latem az tak mnie to nie denerwowalo to przy tych temperaturach juz wkurza mocno.
Mianowicie czasem nie wlacza sie wentylator mimo ze na panelu widnieje ze chodzi itd, wlacza sie sam bez zadnej prawidlowosci czasem w trakcie jazdy czasem po ponownym odpaleniu czasem przy gwaltownym przyspieszeniu ale nie ma zadnej reguly na to. Bywa ze przejezdze caly dzien i sie nie zalaczy. Gdzie szukac przyczyny? zimne luty na samym panelu czy gdzies dalej?
[a6 c5 2.8 lpg] Problem z roznie dzialajacym nawiewem
-
- Forum Audi A6 / A7
witam. Od wczoraj mam podobny problem. Mianowicie , rano po odpaleniu auta dmuchawa wieje na maxa z każdego otworu przed 15-45 s . mimo , że mam ustawioną na minimum. Teraz jak wracałem do domu to panel klimatroniku w ogóle nie reagował . konsola nawiewu była wyłączona , a dmuchawa wiała jak szalona ... przy włączonym panelu na minimum , leciało na maxa..przy maxie leciało raz mocno raz słabo.. odłączyłem aku i podłączyłem ponownie i na razie działa...ale to był tylko test przed 30 sekund.. boję się że będzie się to powtarzać...macie pomysł co to moze być ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
-
- Forum Audi A6 / A7