[ A6 C5] Nie umiem właczyc klimatyzacji
[ A6 C5] Nie umiem właczyc klimatyzacji
Witam,chce kupica Audi C5 2.5 Tdi ,bylem u goscia co sprzedaje mowil ze klima dziala ,a jak chcialem wlacyc to nie chodzi.Czy przyczyna jest niska temperatura otoczena.Mialem poprzednio kilka audi ale z innym sterownikiem na tym sie nie znam.Jak ją uruchomic jak na dworze jest -2.Sprzedajacy wciska mi kit ze za zimno zeby ja wlaczyc. 

misiek36
Re: Nie umiem właczyc klimatyzacji
Witam kolego temperatura jest za niska jak będzie +5 to ruszy wstawcie auto do garażu w ciepłe i sprawdzisz czy działa i przycisk econ ma być wyłaczony.wojmaz43 pisze:Witam,chce kupica Audi C5 2.5 Tdi ,bylem u goscia co sprzedaje mowil ze klima dziala ,a jak chcialem wlacyc to nie chodzi.Czy przyczyna jest niska temperatura otoczena.Mialem poprzednio kilka audi ale z innym sterownikiem na tym sie nie znam.Jak ją uruchomic jak na dworze jest -2.Sprzedajacy wciska mi kit ze za zimno zeby ja wlaczyc.
- MaRRcin929
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- yaszczur
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Różnie w różnych modelach, ale przeważnie do 4..5stC wzwyż.dropsik9977 pisze:a od jakiej temp wlacza sie klima ?
Tak powinno być.dropsik9977 pisze:bo rozumiem ze normalnie na auto dajemy i dziala ?
Takdropsik9977 pisze:czy kazda fukncja jak jest wlaczona to klima caly czas chodzi ? (przy wylaczonym ECON oczywiscie)
Pozdrawiam...