czy tak powinno być??? KLIMA
czy tak powinno być??? KLIMA
WITAM mianowicie mam pytanie co do klimy pierwsze to to że gdzy klima chodzi to z podwozia z fabrycznych otworów wiucha zimnie powietrze czy tak ma być
? dodam że w środku aktualnie nie mam wykładziny bo mi przemokła gdyż nie miałem linki od maski i była tam dziura bez uszczelki
a drugie pytanie po ilu mniej więcej minutach powinna kapać woda z odpływu z pod auta bo u mnie dziś autko pracowała ok 10 min i klima nie zaczeła kapać
proszę o wypowiedzenia się na temat tych 2 rzeczy gdyz jestem nowy jak rówienież to moja pierwsza A6 z klimą 
- leszek90_1990
- Forum Audi A6 / A7

W takim wypadku wydaje mi się kolego że woda z klimatyzacji zamiast wydostawać sie na zewnątrz po prostu leci do środka dlatego masz mokro, miałem dość niedawno taki problem i faktycznie okazało sie że odpływa mam zapchany i w środku na miejscu pasazera i nawet z tyły było mokro! po udrożnieniu tego odpływu jest sucho i woda praktycznie po chwili kapie pod auto. Proponuje to sprawdzić:)
<<<Samochód który daje radość z jazdy>>>
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Używaj "szukajki" - mi zajęło 10 sekund by znaleÂźćMatyskris pisze:jak przetkać ten odpływ
viewtopic.php?t=11593 - proszę bardzo
- leszek90_1990
- Forum Audi A6 / A7

Dokładnie z tej instrukcji sam korzystałem i dzięki niej staje się to bardzo proste:) Zeby uniknąć ponownemu zajściu brudem tego otworu włożyłem tam dopowiedni dociętą końcówkę od silikonu ( po docięciu długości idealnie pasuje w otwór i odprowadza wodę na zewnątrz, mam nadzieje że to pomoże żeby jeszcze raz ten otwór się nie zatkał
Pozdrawiam
Pozdrawiam
<<<Samochód który daje radość z jazdy>>>