Ponieważ mój egzemplarz C4 go nie posiada i będę je montował (piec ThermoTop C robiący jako dogrzewacz w Citroenie Xsara Pisasso) i od razu robił rozbudowę do funkcji ogrzewania postojowego ze zdalnym sterowaniem T100 HTM + zegar 1533 potrzebuję zdjęć jak inni maja zamontowane najlepiej ThermoTopa, lub orygnalnego niezaleznie czy benzyna czy diesel. Chodzi mi o sposób montażu pod zderzakiem, jak są rozporowadzone przewody wodne oraz tłumik spalin oraz pomocniecze elementy typu pompka paliwa oraz obiegowa cieczy. Prosze je wrzucić do posta albo mi przesłać bezpośrednio na maila ziuterkb@wp.pl
Po zamontowaniu i rozbudowaniu (wszystkie elementy już są oprócz pilota i zegarka) wrzucę kompletną instrukcję montażu do działu warsztat
[A6 C4] Montaż ogrzewanie postojowe / dogrzewacz webasto
Jeżeli mogę pomóc to radzę założyć webasto Ebera typ Hydronic D4WSC lub D5WSC. Jest to piec , który ma zamontowaną wewnątrz pompę wody i paliwa. Ja w swoim samochodzie mam to zamontowane obok zbiornika z płynem wyrównawczym dlatego ,że wtedy jest do tego najlepszy dostęp. Spisuje się rewelacyjnie. Sterowanie zegarem i pilotem . Pozdrawiam