Oficjalne Logo Polskiego Klubu Audi A6
-
grzessmolar
- Forum Audi A6 / A7

hahaha ale się uśmiałem,człowiek się troche pomyli i odrazu afera :oops: :lol: :lol: :lol: chodzi o nick-aJurek85 pisze:Chyba chciał napisać coś innego ale mu się BackSpace zepsuł i nie mógł usunąć. Przynajmniej tak to sobie tłumaczę.
nie każdy jest zwolennikiem obramówek do tablic,sam osbiście ściągałem swoją tablice ze znaku,więc przykręciłem ją na "kródko" :lol: :lol: :lol:magic1977 pisze:Jeżeli chodzi o nick można by pomyśleć nad klubowymi obramówkami do tablic rej.
[ Dodano: 2008-11-13, 07:53 ]
a logo z nick-iem bylo by ciekawie
:lol:
AUDI-inni czują respekt <kijem><hura>
-
grzessmolar
- Forum Audi A6 / A7

no własnie a tak jak będzie przy logo to prędzejcensored pisze:ja mam chromowe obramówki z napisem stronki i mój nick,ale mało kto zwraca na to uwagę-tak mi się wydaje
[ Dodano: 2008-11-13, 11:23 ]
też tak mam :mrgreen:Witia pisze:Ja osobicie mam zanitowane bez podkładek
AUDI-inni czują respekt <kijem><hura>
- Marko 1941
- Forum Audi A6 / A7

-
mengelajn8609
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
siemka tez nie moge sie doczekac az moja audika bedzie miala naklejke AUDI A6 KLUB bede dumny ze naleze do Kl1bu A6 i bede Dumny ze Znam tylu wspanialych ludzi z tego forum.Wiadomo zycie Nas goni i nie ma czasu moze kiedys sie gdzies spotkamy na mega wielkim zlocie Audiki bedzie Pamiatka do konca zycia ze wspolnego spotkania.Czekam z niecierpliwoscia na ta Naklejke bo ta nalejka to nie tylko zwykla naklejka pod ta Naklejka jest ukryta solidna praca naprawde wporzadku ludzi ktorzy mimo swoich zajec w zyciu robia cos co daje drugiej osobie usmiech i zadowolenie na twarzy.DZIEKI.
Czekam na Naklejke.POOZDROWIONKA
Czekam na Naklejke.POOZDROWIONKA
Siemanko!
Też z niecierpliwością czekam na możliwość zakupu naklejek, w swojej "stajni" mam jeszcze A3, więc na nią też bym przykleił logo naszego klubu :oops:
Też z niecierpliwością czekam na możliwość zakupu naklejek, w swojej "stajni" mam jeszcze A3, więc na nią też bym przykleił logo naszego klubu :oops:
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, 18:11 przez Kubamat, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze wierny VAG!
VW Golf II, VW Golf III, Audi 80 Avant, Seat Alhambra, a obecnie Audi A3 1,9 TDi oraz Audi A6 Avant 2,5 TDi [AAT]
VW Golf II, VW Golf III, Audi 80 Avant, Seat Alhambra, a obecnie Audi A3 1,9 TDi oraz Audi A6 Avant 2,5 TDi [AAT]
- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7