Oficjalne Logo Polskiego Klubu Audi A6
-
Bolszakoof
Chłopaki mam znajomego co robi naklejki
moge zapytac ile by zawołał za okreslona ilosc. Mysle ze to Nie bedzie wileka suma od sztuki. Robil naklejki moim znajomych z klubu BMW i nawet mu to wychodziło. Ile mniej wiecej sztuk mam mu powiedziec? Nie mowie zeby od razu robil ale poda cene. Mysle ze mozna zrobic z duuuzą górka bo userów przybywa, chodzi o to zeby pozniej nie dorabiac po kilka sztuk. To jak ? Mam pytac czy juz macie ten temat załatwiony
Pozdro
- mawrick
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jerzy
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
a mi sie wydaje ze kazdy by chcial taka naklejke powinno to byc jakos zalatwione przez modow bo w koncu nie kazdy tu siedzi na forum np; ktos sie zaloguje napisze 3 posty i dostanie naklejke w poprzednim klubie naklejki i inne gadzety byly tylko dla klubowiczow,klubowiczem stawal sie user ktory czynnie uczestniczyl w zyciu forum
Marwick i tu jesteś w błędzie, ja czekam na naklejkę klubu A6 i od ręki ją naklejam, lubie to forum i często tu zaglądam. Pomimo że jestem moderatorem na A4club.eu to na auto nakleję logo tego klubumawrick pisze:a mi sie wydaje ze kazdy by chcial taka naklejke powinno to byc jakos zalatwione przez modow bo w koncu nie kazdy tu siedzi na forum np; ktos sie zaloguje napisze 3 posty i dostanie naklejke w poprzednim klubie naklejki i inne gadzety byly tylko dla klubowiczow,klubowiczem stawal sie user ktory czynnie uczestniczyl w zyciu forum
-
Darek 2.5tdi
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 136KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-