Napotkani koledzy
- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Panowie, mam propozycję aby wrócić do tematu wątku i zakończyć OT.
To jest w koncu watek "napotkani". :!:
Watek "naznaczeni" jest gdzie indziej :!:
Widzę, że przydałby się też wątek "nikogo nie napotkałem" aby w nim wylewać swoje żale :mrgreen:
Napisałem to bo juz po raz któryś dostaję mejla z informacją, że jest nowa wiadomość w watku "napotkani", wchodzę , ą tu znowu ktoś się żali, że nikogo nie napotkał :roll:
To jest w koncu watek "napotkani". :!:
Watek "naznaczeni" jest gdzie indziej :!:
Widzę, że przydałby się też wątek "nikogo nie napotkałem" aby w nim wylewać swoje żale :mrgreen:
Napisałem to bo juz po raz któryś dostaję mejla z informacją, że jest nowa wiadomość w watku "napotkani", wchodzę , ą tu znowu ktoś się żali, że nikogo nie napotkał :roll:
Części samochodowe online - Motostacja pl
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Artur27, no masz racje, tyle, że Twój temat rozwinął się w kierunku bliżej nieokreslonym jako bardzo luźny OT. To oczywiscie nie Twoja wina, po prostu osoby wypowiadające sie nie mialy prawdopodobnie żadnych doświadczeń w tym zakresie. Bo to nie chodzi o to ile A6-tek fizycznie się widziało, czy z kim personalnie się znamy.
Chodzi przecież o wzajemne pozdrawianie się uczestnikow tego forum których napotalismy na drodze, bądź napotkaliśmy tylko ich auta. A że nie wszyscy się znamy osobiście to po to sa znaki okreslające przynalezność do grona forumowiczów (głównie naklejki, chociaz oczywiście nie tylko).
I w tym cały urok tego pozdrawiania sie, że pozdrawiaja sie osoby, które często wcale się nie znaja osobiście.
Bo jak akurat kogos znam i spotykam go np. codziennie w pracy to chyba nie będe codziennie zamieszczał na ten temat posta, co nie :?:
Ten watek rozwinął się akurat w kierunku który jest ogólnie przyjety na forach w których uczestniczyłem lub uczestnicze i mi odpowiada
Chodzi przecież o wzajemne pozdrawianie się uczestnikow tego forum których napotalismy na drodze, bądź napotkaliśmy tylko ich auta. A że nie wszyscy się znamy osobiście to po to sa znaki okreslające przynalezność do grona forumowiczów (głównie naklejki, chociaz oczywiście nie tylko).
I w tym cały urok tego pozdrawiania sie, że pozdrawiaja sie osoby, które często wcale się nie znaja osobiście.
Bo jak akurat kogos znam i spotykam go np. codziennie w pracy to chyba nie będe codziennie zamieszczał na ten temat posta, co nie :?:
Ten watek rozwinął się akurat w kierunku który jest ogólnie przyjety na forach w których uczestniczyłem lub uczestnicze i mi odpowiada
Części samochodowe online - Motostacja pl
- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7

Ciemno granatowe A6 C5 limuzyna wczoraj czy przed wczoraj też Cię widziałem jak z stacji wyjeżdżałeś a potem jechałeś kawałek za mną :-PJaszczur-gl pisze:Zapewne to mnie mijałeś. Tylko nie wiem czym ty jechałeśAkij pisze:Dzisiaj ok 8.00 w Gliwicach na toszeckiej wymijała mnie srebrna limuzyna A6 C5 z klubową naklejką
- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7

No coś kojarzę. Musisz się w naklejkę wyposażyć będzie łatwiej cię poznaćAkij pisze:Ciemno granatowe A6 C5 limuzyna wczoraj czy przed wczoraj też Cię widziałem jak z stacji wyjeżdżałeś a potem jechałeś kawałek za mną :-PJaszczur-gl pisze:Zapewne to mnie mijałeś. Tylko nie wiem czym ty jechałeśAkij pisze:Dzisiaj ok 8.00 w Gliwicach na toszeckiej wymijała mnie srebrna limuzyna A6 C5 z klubową naklejką
Moja Srebrna Ślicznotka. Chip V-tech
Moja Była
Usunieto pkt 29 regulaminu
Moja Była
Usunieto pkt 29 regulaminu
- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.8 ACK 193KM