Wersja MMI
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dominik
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4K
- Nadwozie: Liftback
- Silnik: 2.8 FSI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Wersja MMI
Co to xza wersja MMI 6350? (MMI 2G)
Mam to w jezyku angielskim ,a chcialem po polskiemu.Jakiej płyty użyt by nic nie skopac??
Mam to w jezyku angielskim ,a chcialem po polskiemu.Jakiej płyty użyt by nic nie skopac??
- UneeK
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Z softu 1200 przechodzisz na 5150 przy pomocy CD1. Zasssysssasz CD1, wypalasz na CD-R a następnie postępujesz wg TEJ instrukcji.marcin968 pisze:Mam ten sam soft 1200 tylko nie wiem jak przejść na 5150 czy z cd1 czy z tego osobnego pliku/na chomiku jest cd1,cd2,cd3 instrukcja i ten czwarty?/i proszę o jakąś instrukcje jak wpierw wrzucić 5150
Witam panów zacznę od początku bo nie chcę tworzyć nowego tematu a ten jest podobny do mojego. Autko nie jest moje tylko szwagra chciał nową mapę ale nie chciałbym aktualizować softu czy mapa z 2014 lub 2013 r. pójdzie na sofcie fabrycznym bo z tego co czytałem to u niego siedzi jakiś dinozaur softów:D Ma coś takiego.
Najbardziej mi chodzi o to czy nic się nie poknoci jak wrzucę mu nową mapę na ten stary soft lub czy przy aktualizacji do softu 5150 ale bez polskiej nakładki będzie wszystko działało. Mam VCDsa ale wiecie u siebie to u siebie:D Bo to że jakbym chciał mu zaktualizować soft na polski to muszę jechać po kolei już doczytałem:) Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc. Czekam na odp. Pozdrawiam.
Najbardziej mi chodzi o to czy nic się nie poknoci jak wrzucę mu nową mapę na ten stary soft lub czy przy aktualizacji do softu 5150 ale bez polskiej nakładki będzie wszystko działało. Mam VCDsa ale wiecie u siebie to u siebie:D Bo to że jakbym chciał mu zaktualizować soft na polski to muszę jechać po kolei już doczytałem:) Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc. Czekam na odp. Pozdrawiam.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 DFBA 204KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
prymusc pisze:Witam panów zacznę od początku bo nie chcę tworzyć nowego tematu a ten jest podobny do mojego. Autko nie jest moje tylko szwagra chciał nową mapę ale nie chciałbym aktualizować softu czy mapa z 2014 lub 2013 r. pójdzie na sofcie fabrycznym bo z tego co czytałem to u niego siedzi jakiś dinozaur softów:D Ma coś takiego.
Obrazek
Ja miałem jeszcze wcześniejszą wersję softu (jakoś 05.60) i mapy z 2014 działały mi bez problemu. Ostatnio wrzuciłem od razu soft 5150, potem spolszczenie i działa super - także z tym wrzucaniem wersji softu po kolei, to też nie do końca prawda. Powodzenia
Jakby to było moje auto już bym działał u siebie w RNS510 zrobiłem wszystko:) Dodatkowo jeszcze uruchomiłem OPS. Zobaczymy narazie napewno czeka mnie czyszczenie lasera bo orginalną mapa stanęła mu we Wrocku i koniec a nowa nawet nie chce zastartować zresztą stara też już nie chce się wczytać ale zajmę się tym w przyszłym tygodniu. Dzięki za zainteresowanie.